Senin, 17 Agustus 2009

Volkswagen ve Porsche otomotiv

Volkswagen ve Porsche Kapat
Avrupa'nın en büyük otomobil, Volkswagen, ve bunların entegre bir otomotiv grubu VW liderliğindeki oluşturmak için bir anlaşma operasyonlarını birleştirme ulaşmıştır Porsche bugün duyurdu. Anlaşmaya göre, Volkswagen 2009 yılı sonuna kadar Porsche's otomotiv birimi bir yüzde 42 hissesini satın alacak. Birleşme birkaç aşamada gerçekleştirilecektir 10 marka, yaklaşık 6,4 milyon araç ve 400.000 'den fazla çalışanı satışlar, ve bir grup oluşturma göreceksiniz 2011 yılına kadar tamamlanması bekleniyor.

VW göre, Porsche, bağımsız bir şirket Zuffenhausen merkezi kalacaktır. Aynı zamanda entegre grubun üyelik yararlanan at "bildiride VW söyledi" olarak durumunda bugün Audi ve diğer başarılı grup markaları ile, Porsche, kendi kimliğini muhafaza edecektir.

"Volkswagen ve Porsche bugün ortak bir geleceğe doğru kararlı bir adım attı. Bir grup olarak şimdi on güçlü, bağımsız markalar daha ayrıntılı benzersiz küresel konum genişletilir," Martin Winterkorn, Başkan Volkswagen's Yönetim Kurulu söyledi.

"Diğer her zamankinden daha, biz şimdi otomotiv sanayinin bir numara. Volkswagen olmak için ne alır var sistematik Porsche entegre ederek başarılı multibrand stratejisini sürdürmektedir. Ek yeni büyüme fırsatlarını Porsche için entegre grubunun şemsiyesi altında ortaya olacak," Winterkorn sözlerine ekledi.

İlginçtir, bu Porsche bu Volkswagen geçerek son birkaç yıl olarak Stuttgart spor carmaker Alman grubundaki bir yüzde 51 hissesi vardı ve yüzde 75'inin bunu artırmak için hedef oldu almaya çalışıyor vardı.

Ancak, Porsche, otomotiv pazarı olarak yaklaşık 10 milyar avro civarında veya 14 milyar dolar bir borç ABD inşa aynı anda devam eden finansal kriz ile, Porsche CEO'su Wendelin ve kalkış Wiedeking yol vuruldu ve VW yardım etmek üzere şirket zorlamadan .

porsche ve volkswagen otomotiv

Tidak ada komentar:

Posting Komentar