Senin, 10 Agustus 2009

2009 Nissan dualis

2009 Nissan dualis Hatch + 2WD - İlk dümen

Bir kompakt SUV bir kompakt SUV, ne zaman bir Nissan, açıkçası, en azından o Japon ithalatçı bize ne olurdu olduğu için dualis Hatch gelince inanıyorum +, son iterasyonundan iki özellikle tekerlekli sürücü.


Yanı sıra Avrupa ses ve dualis sürümünü satış lansman, Nissan ve all-wheel-drive versiyonu etkili $ 6000 taban fiyat lopping bu repositioned var.

Bu son derece rekabetçi 24.990 $ altı için en dualis Hatch + ST 2WD başlar, bu CVT sadece $ 2500 dearer olmak üzere manuel hız demektir.

Sonuç Nissan katlayın 7000 araç, bir 2400 dualis AWDs o geçen yıl taşındığı bir atlama tam bir yıl içinde en az satış tahmin dualis Marka Yöneticisi Adrian Givoye ile satış hacmindeki artış, en az üç bekliyor olmasıdır.

Olarak, eğer yeterli şirket de bazen gelecek yıl için dualis bir dizel versiyonu bakıyor ve benzer bir süre, bu dualis bir uzatılmış versiyonu içinde dualis Plus olan yedi sunar sandalye adı gösterilir oldu ve piyasa insanların taşıyıcı alanında yarışacak.

Bu dualis bize kompakt bir SUV gibi görünüyor ama Bay Givoye onun anlamı çok rekabetçi bir küçük otomobil segmentinde, the Toyota Corolla, Mazda3, VW Golf ve Subaru Impreza RX ve sever zor oynamak için bize sağlar.


















O sanayi concedes aynı zamanda büyük olasılıkla bir kompakt SUV, arama, ancak Nissan ciddiye daha fazla alan bir araç, en ileri güvenlik - bir ANCAP beş ile gelir sunarak pazar tarama önde gelen oyuncular zor olacak diyor Altı hava yastıkları ve Elektronik Stabilite Kontrolü (ESC) veya Nissan bu VDC aramaların aralığı arasında eklenmesi için yıldız derecelendirmesi teşekkürler.

Aralığın bu repositioning Esas olan dualis en AWD sürümleri de ST ve Ti modeli notları bir $ 2000 seçenek olacaktır.

Nissan Avustralya Genel Müdür Dan Thompson ve dualis ve fiyat konumu Japonya ve Avustralya Doları arasında pozitif para hareketleri, şirketin üst bazı sabit pazarlık sonucu olduğunu söyledi, İngiliz sterlin ve Euro.

Bu dualis İngiltere'de, böylece Avrupa para hareketleri olan ilgiyi kuruludur.

Ayrıca Nissan, için, artık onun aralığı için bu yıl, 370Z, the GT-R, bu Murano ve Maxima beş yeni model ekledi ilk ana ürün lansmanında's.

Bay Thompson bu dualis Hatch + şimdi Tiida ve Maxima ve şirketin bir alanda önemli bir satış hacmi ve gelecek sundular arasında daha önce bir ürün vardı değil nereye vardı Cumartesi söyledi.

O Nissan sıkıca dualis için 24-35 yıl içinde alıcı-old dirsek teklif görünümü ve genç aileler, daha teklifleri tarama geleneksel gerçek bir alternatif olduğunu söyledi.


Nissan dualis
Video



Bay Givoye söyledi ile yüksek sürme vücut ve ferah iç, yeni dualis 2WD kentsel çiftler daha fazla güvenlik, stil, özellikleri ve geleneksel hatchbacks fazla esneklik sunuyor olabilir arıyor büyük itiraz olacaktır.

"Ve ısıtmalı deri koltuk döşeme ile Ti modeli, 27.990 $ at fiyatlı, en lüks olan rakip kapak arasında eşsiz" dedi.

Nissan dualis 2WD altı hava yastıkları, aktif baş kısıtlamalarımıza, VDC, Anti-Fren Sistemi (ABS), Elektronik Brakeforce Dağıtımı (EBD) ve Traction Kontrol Sistemi (TCS) kilitlemek için kısmen çok güvenli araç thanks.

Nissan dualis AWD gibi, dualis 2WD bir alüminyum 2.0-litrelik benzinli motor 102kW üreten ve altı bir etkileyici 8.2-100km başına litre dönen-manuel maske veya 8.3-l/100km bağlı Xtronic CVT ile hız powered by altı hızlı E-MOD.

Ancak, biraz uyuşuk hissediyorum altı geçiş ve CVT donatılmış modeline manuel hızı daha spritely sürücünün bir izlenim, bu CVT en ufak bir talep at oranları değiştirmek istekli olmanın belki de bir sonuç verir gibiydi.

Bu dualis Hatch tam bir değerlendirme + 2WD kadar CarAdvice bir araçla ilgili uzun test için kendi ellerine alır birkaç hafta beklemek zorunda kalacak.

MY2010 Nissan dualis fiyatlandırma
Dualis 2WD Hatch
ST Manuel: 24.990 $
ST CVT: $ 27.490
Ti Manuel: 27.990 $
Ti CVT: $ 30.490
Dualis AWD
ST Manuel: 26.990 $
ST CVT: $ 29.490
Ti Manuel: 29.990 $
Ti CVT: $ 32.490
Metalik boya 495 $
(Tüm fiyatlar aktardığına üretici fiyatları ve bayi dağıtımı ve yol maliyetleri dahil değildir.)

Tidak ada komentar:

Posting Komentar