Minggu, 23 Agustus 2009

Spor Chevrolet Corvette Z06 performans

Büyük Spor üssü haline Chevrolet Corvette Z06 bazı performans paketi

Bazı vınlama ekleyebilirsiniz), daha sonra da bir günlük Corvette, fenders geniş ön ve arka, iyi bir, tek tekerlek ile köşeleri giyinmek işlevsel ön Splitter ve arka Spoyleri arıyor (Biz özellikle Rekabet Gri bunları gibi giyivermek ile BOD artırma al stilize usturmaça havalandırma bir çift olan ve yarım Chevy son teklif, the Corvette Grand Spor için duyuyoruz.

Eğer olacaktır, bazı zoomier araç ve mechanicals kullanarak millet fazladan bir doz ile giriş kolaylığı düzey Corvette arayan vermek temel modeli ve Z06 arasında Slotted, Büyük Spor temelde bir LS3-Z06 Işık güç kaynağı, bir performansı ve görsel temyiz.

Bu amaçla bir müşteri Grand Spor için Z06 seçen olabilir, belki de en yeni sebepler: otomatik iletim seçeneği, bu sıcak Vette olarak kullanılamıyor. Chevy Corvette alıcı yüzde 70 kadar diyor otomatik donanımlı arabalar için tercih edebilir.

The Z06 Grand Sport, kendi 275/35ZR-18 ön ve arka 325/30ZR-19 Goodyear Eagle F1s dahil mekanik bitlerin güzel bir numara bağış yapar. Beş spokes ve size Z06's frenler arkasında gizlenmiş olarak, 14,0 inç görürsünüz arasında Peek mani ve çapraz drilled rotorların altı ile bağlı-önünde pistonlu kompas benzer 13,4 ile dört pistonlu kompas tarafından düzenlenen rears inç.

Ama havalı ertelenmiş özelliği? Büyük Spor standart altı ile-aynı kuru lağım çukuru petrol sistemi ZR1's LS9 V8 motorlar için Z06's LS7 ve alışması manuel hız, otomobilin takip vererek ciddi bir artırma cred. Olarak Chevy Grand Spor gr yanal ivme fazla 1,0 vurma yeteneğine sahip olduğunu söyledi Seeing, sistem bu motor yağ, en zor yol ders bile hasret asla sağlar.

Tüm bu Z06 iyi bir fiyat etiketi biraz eklerim. Büyük Spor bayi galerilerinde için yolda bulunuyor. Etiketleri arayın standart Vettes üzerinde, fiyatlar ile 55.720 $ başlayan bir kabaca 5000 $ prim yapmak.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar