Kamis, 06 Agustus 2009

GAC VIP Salonu kavram



GAC VIP Salonu kavram

Bir bugünün Şangay Auto Show ve sürpriz isabet bu dört kapılı lüks binek otomobili Guangzhou Otomatik (GAC) ile gösterilmiştir - Honda ve Toyota ile Çin ortak girişimi oldu. Adlı VIP-Lounge Konsept, tasarım çalışması ve şirketin bağımsız GAC marka etiketi takıyor rumored bir İtalyanca coachbuilder tarafından hazırlanmıştır için, büyük olasılıkla Stile Bertone. İçerdekiler de Alfa Romeo 166 den ön sürücü platformu kullanır gösterir.

Guangzhou it "akıllıca asil ve yürütme insanlar" ve "üst düzey VIP müşteri" genellikle bir BMW veya uzun dingil Audi A6 için umutları loğusa da ne aramalar ilgisini yakalamak için umut ediyor. Ve bu da başarılı olabilir; VIP-Lounge bir klasik yürütme sedanda almak yakışıklı, BMW 6 Serisi tedavisi için istifa gövde tasarımı ve C-ayağı yineleyen sırasında ve heybetli - neredeyse boroque kendi bazı yenilikçi tasarım çözümleri sunan - Aradığınız - aşağı-the-road grafik.

Ve Maserati Quattroporte gibi, VIP Lounge bir araç olduğunu gizlerse onun toplu çok iyi (ve kapı kolları ile birlikte Alfa 166 stili). Bazı tasarımcılar biz konuştu bu entegre ızgara ve grafik Far hissettim bir over-the-üst küçük hiç kendi görsel etkisi şüphe's. Diğer olayları küçük içbükey dahil tam genişliği ön giriş ve dış kenarları ve dar bir çıkıntılı gövde bölümü, görsel, ön ve arka kemerleri sırasında otomobilin dört kapı oluşturduğu shutlines ve intersecting içeren bağlantılar yüzeyler.

Arguably olan GAC's belirleyici özelliği, ancak, onun karmaşık omuz tedavisidir. Alt shoulderline olan Far ve alt kenar içinde tekme gelen, neredeyse düz çizgi olarak taillamps için üst çerçeve oluşturmak üzere çalıştırmadan önce wheelhouse üzerinde arcing çalışır. Bir hafifçe sivrilen sera, içerdiği güç ima C civarında oldukça önemli bir tumblehome-ayağı da üretir.

Maalesef edip VIP-Lounge iç ve uyumlu iyi dış olarak çalıştırılır değerlendirmek mümkün değildir. Fakat bu, bu, lüks otomobil sektöründe bir hoşgeldiniz ek yapar ve o GAC yapımı için gerekli kaynaklara sahip umuyorum.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar