Minggu, 02 Agustus 2009

Aston Martin LMV


Scuderia, Stradale ve Superleggera dikkat! İşte süper ayarlı spor araba piyasada yeni bir rakip: Yeni Aston Martin LMV / R olan Le Mans Vantage Racer simgeler olduğunu. Özel baskı fabrika sıcak çubuk sadece 30 adet, yeni LMV / R özel sipariş ile Florida'da bir özel alışveriş ve inşa edilecektir sonra seçim müşterinin bayilik geri gönderilen sınırlıdır. The Le Mans Vantage 194.000 $ plus, Aston Martin ve maliyetle fiyatlı olacak esin kaynağı oldu.

Peki, nasıl bir Aston Martin LMV / R yaşama gelir mi? Başlangıç bir stok Vantage ile birlikte, örgü ekran ve karbon elyaf canards, bir karbon elyaf ön Splitter, kukuleta, geniş ön fenders yeni ön tampon yayları düşürülmesi, yan, geniş gövde panelleri etek mat siyah jantlar 20 inç bir grup eklemek entegre karbon elyaf diffuser ile görünür karbon arka kanat ile arka mahalle, gövde kapağı için, arka tampon ve mat siyah çizgili bir çift ile kapalı tamamladı. Daha sonra yağlı büyük fren kiti için stok parça dışarı değiştirerek almak için hazırlamak, spor yüksek akış kedi ve ayarlı başlıkları ile komple egzoz. Daha sonra bir kaç karbon elyaf aksesuarları bir ECU yükseltme takip ile motor koy giyinmek. Iç sonra tam Alcantara, bir karbon elyaf ile LMV doğrulamak için iç seti ve bir numaralı plak giyinmiş kurtarılmış olduğu / R.

Son kavram görüntüleri sadece 2010 Aston Martin LMV tahliye edilmiştir / R (Le Mans Vantage Racer). Sadece 30 Bu yarış otomobil sokak için dünya için üretilecektir. Olan Scuderia Ferrari ve Stradale ve Lamborghini Superleggera, the Elite LMV / R ayak olarak sonra fabrika Vantage gövde panelleri en nedeniyle daha karbon elyaf yapılmış olan hafif ve daha da güçlü. Bu Scuderia, Stradale ve Superleggera olan sokak için bir araba yarışı, üretim sokak araç olduğu nereden yapıldığı için daha çabuk sürümü istediği purists için yapılmışlardır. Bu arabalar herkes harsher binmek ve yüksek egzoz sistemleri nedeniyle değildir. Bu şirket bu LMV / R şimdi ancak daha nadir ve özel arasında olacak. Bu Superleggera Amerikan üretimi Ferrari Stradale 1288 örnekleri inşa ve Scuderia üretim görüldü 172 otomobil, yaklaşık 1500 otomobil at top yarar. 30 LMV bu üretim numaraları Karşılaştır / R da inşa edilecek ve ne kadar özel ve nadir olan LMV görebilirsiniz / R gerçekten olacak. Bir Vantage çekmek için bir LMV / R dönüştürün, çok bileşen kullanılır. İşte standart LMV üzerine gelen bir listesini / R;

Gövde kapağı geniş 2 - Karbon elyaf gövde kiti ve: ekranı ile ön tampon oluşan görünür karbon canards görünür karbon ön Splitter, kukuleta, fenders (") geniş 2, yan, yan etek panelleri, arka çeyrek panelde uzantıları etek görünür karbon diffuser ile görünür karbon arka kanat ile arka tampon

* Mat siyah 20 "jant ve lastik geniş gövde kiti için
* Düşürülmesi yaylar
* Büyük Fren kiti
Ipuçları * Spor susturucu
* Spor kedi
* Spor başlıkları
* Karbon elyaf motoru defne kiti
* ECU yükseltme
* Tam Alcantara iç
* Karbon elyaf iç kiti
* Seri sayılı plak (sadece 30 yaş) üretilen olacak
* LMV / R siyah şeritler mat
* Kurulum ve tam rötuş

Tüm LMV / R's in Florida monte edilecek ve ve ABD içinde araç satılan bayilik gönderilmiş. Tüm LMV / R's dayalı olacak 2010 Vantage ve çok farklı olacaktır. Müşteri, herhangi bir renk Aston Martin tarafından herhangi bir seçenekleri ile sunulan yeni Vantage marka sıralar. Bu Vantage sonra yakalandı ve Florida için çalışma yapılacaktır gönderdi. Dış ek bir ücret ödemeden fabrika renk veya özel renk boyanabilir. Çünkü bütün yeni Alcantara kaplanmış olacak yüzeyler iç müşteri belirlediğiniz herhangi bir renk monte edilebilir.
Elit, şu anda ABD'de bu 30 yaş için özel bayisi olmak için Aston Martin satıcınıza istiyor. Paket fiyat $ 194,000 artı Vantage ve maliyet olarak tahmin ediliyor.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar