Sabtu, 01 Agustus 2009

2011 Mercedes-Benz CL-Class AMG


Neredeyse üç yıl sonra 2006 Paris göster geliştirildikten sonra ilk ve Mercedes ve CL için ince bir orta hayat facelift-Sınıfı yeniden olabilir-S olarak belirlenmiş-Coupe zaman araç ilk üç sırasında Merc's galerilerinde bazen at geldiğinde readying olduğunu 2010. Bizim casus aralığı ve CL bu bir kez daha iki guises, the V8-CL63 AMG ve V12-CL65 AMG veya S63 ve S65 AMG Coupe sırasıyla eğer Mercedes karar güç güç değişim sağlanacak AMG versiyonu süper çekilen bir araba's adını, CLK's değiştirme, E-Class Coupe ile yaptım.

Aralığın geri kalanında olduğu gibi, AMG değişik bir yumuşak tasarladığım burun daha sivri ön ızgara ve yeni tampon LED gündüz çalışan ışıkları bir çift birleştirilerek tam yarar olacaktır. Ancak test katır bu casus fotoğrafları görülen, geçerli CL AMGs ile aynı bodykit özellikli yeni yüzü ve farklı bir arka diffuser artı restyled alaşım jantlar etekler görmek için bekliyoruz.

Bu yolcu ve sürücü aynı ekran ve çok büyük olasılıkla, yeni düzeltme seçenekleri farklı resimler görmenizi sağlayan Mercedes yeni bölünmüş görmek orta monitörün istisna ile, yenilenmiş CL ve iç bakir kalacak.

Gibi son S63 ve S65 AMG sedans yaparken, CL63 AMG C65 ve coupes, hafif geliştirilmiş yakıt ekonomisi övünç önce daha fazla kas olmaz ve motor yönetim sistemleri ve retuning için CO2 emisyon rakamları sayesinde azalmıştır güncellendi.

Bu, 6.3-litrelik V8 525-beygir gücü ve 630Nm veya 465 £ bir maksimum tork olan CL63 AMG's yapar / m ise CL65 AMG's 6.0-litrelik iki turbocharged V12 612HP ve 1000Nm veya 737 bir çıkış lb / m teslim anlamına gelir tork ve.

Bir yana motor yönetimi güncelleştirmeleri, AMG Mühendislerimiz ve fren sistemleri coupes' Active Body Control hava süspansiyon çimdik bekleniyor.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar