Kamis, 06 Agustus 2009

Renault, Mercedes-Benz yeni Smart modeli tartışmak

Mercedes-Benz ve Renault yeni bir dört kişilik modeli ile Alman markanın az Akıllı bölünmüşlüğüne bolstering amaçlı bir anlaşma üzerinde işbirliği olduğu söyleniyor.















Mercedes-Benz ve Renault bu Alman markanın unaThe yeni Akıllı, 2013 yılında nedeniyle bolstering amaçlı bir anlaşma üzerinde ortak olmak için, (as) da 2006 yoksul satış nedeniyle ve kapatma öldürüldü planlanmaktadır resim ve Forfour yerini alacak söyleniyor Renault Twingo's underpinnings bir hafifçe değiştirilmiş sürümü üzerinde oturmak.

Yeni Akıllı de (plug-in) elektrik sürümü Renault ortağı Nissan yeni Yaprak EV dayalı olarak özel bir yer verilecek.

Bu duyuru nerede Akıllı önceden bu Smart markanın geleceği hakkında daha fazla ayrıntı açar ba yaklaşan Frankfurt Auto Show, at resmi yapılacaktır bekleniyor.

Şimdiye kadar Akıllı bir radikal üç kişilik spor araba gibi bir sonraki on yılın ortasına kadar üç yeni modelleri ima var.

Bu erken aşamada, bu her ne kadar Alman basınında çıkan haberlerde, iki yeni Forfour ve Twingo arasındaki derin entegrasyon bir hareketle amaçlı arıyor öne sürdüler olsun Mercedes arasında anlaşma-Benz ve Renault motor ve şanzıman için, genişletmek olacaktır bilinen değil ölçekte rekabet carmakers tarafından PSA / Peugeot-Citroen ve Toyota da benzer şekilde, 106 ve Aygo C1 boy ile elde ekonomisi ve sıralama ayıklanması at.

Bu Mercedes at geliştiriliyor yüksek verimli üç silindirli motorlar zaten bir olasılıkla yeni nesil Benz.derdeveloped Akıllı bölümü yeni bir dört kişilik modeli de dahil olmak üzere küçük kapasiteli benzinli ve dizel birimleri hakkında daha fazla işbirliği öneririz.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar