Senin, 03 Agustus 2009

Holden yeni motorlar için

GM Holden yarın Commodore aralığı yakıt tüketimi kesme ve tekrar düşüş büyük araç pazar kesimi alıcılar luring amaçlı önemli güncellemeleri peçesini olacaktır.

















Holden son büyük rakibi Ford tarafından yerine, daha küçük ve daha fazla yakıt olan V6 motorunun verimli sürümlerini duyurdu örtüsünü açmak için farklı bir ders alacaktır.

Ayrıca açıklayacak bir altı olan 3,0 olan V6 motor litrelik versiyonu birleştiğinde hızlı otomatik şanzımanlı, yüzde 10 ile 100 kilometre başına geçerli den 10,6 litre yakıt tüketimi kesme amaçlanıyor.

Ve Commodore powerplant olan Commodore sınıfında lider yakıt verimliliği sağlamak için bekleniyor doğrudan enjeksiyonu ile donatılmış olan revize motoru planın parçası olarak.

Revize VE Commodore bir duyuru olarak yaygın bir süredir medyada uçlu vardır, ama zaman Holden geç Bugün Yarın sabah için, medya bir succinctly ifadelerle davet yayınladı yakın oldu.

Olarak tasarım revizyonları az değişiklik sadece aerodinamik sürükleyin verimliliği artırmak için yapılan tutulmuştur yolunda yeni Commodores alma zor bir görev olacak.

Bir şey olarak Holden geri büyük araç müşteri çekmek için parametre değeri artırmak isteyen bir çok cihaz tüm modellerde olacak kesindir.

Bu Holden yandan gelen sonra Ford uygun da ortaya bir hafta üzerinde küçük bir turbocharged dört silindirli motoru Şahin büyük araç için 2011 den.

Ford, yüzde 20 daha fazla mevcut altı daha verimli olan 8.0L/100km bir sırada olabilir yakıt ekonomisi demektir silindir, yukarı olacak EcoBoost dört silindirli Falcon söyledi.

Holden satışı konusunda en az bir ay ancak olarak küçük arabalar doğru eğilim kök istiyor beklentisiyle inşa etmek istediği için yeni bir ortam olmaz.

Ayrıca Avustralya en iyi satan binek otomobili olarak konumunu ve Commodore tutmak için, ve Haziran bunu kendi küçük araba önünde üzerinde 3000 birimleri olduğunu mücadele olan Mazda3 ve Toyota Corolla nemeses.

CarAdvice size Holden duyurusu yarın tam bir kapsama getirecektir.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar