Sabtu, 01 Agustus 2009

2011 BMW X3 Resmi

Tüm yeni X1 SUV, BMW mühendisleri artık uluslararası pazarlarda 2011 yılında gelmesi nedeniyle ikinci kuşak X3 hazırlanıyor meşgul bir sunum sonra. Sonraki 3-Serisi platformu mimarisi, yeni X3 dayanarak ve codename F25 taşıyan tüm çark sürücü veya BMW bu, xDrive aramalar gibi gelecektir. Ancak bu küçük X1 gibi, Bavyera otomobil de arka sunabilir çark sürücü ve kompakt SUV sadece türevleri mümkündür.

Bu da iki model farklılaştırmak için BMW's SUV aralıkta olan X1 ve Giriş X3's dış boyutları bir artışa yol açmalıdır. Olarak artık standları, Bavyera SUV'lar boyutu, the X1 sadece 4,5 inç (114 mm) olmak üzere benzer kısa, 2.2 inç (55 mm) ve 5.1 inç (130 mm) geçerli X3 daha düşük dar.

Bu prototip Modeli korkak kadar tasarım hakkında ortaya değildir maskeli, bu yeni X3 uzaklıktadır geçerli Modeli alev yüzey stil ile BMW son araç gelen 7-Serisi de olduğu gibi birçok tasarım cues benimseyerek yapacak bekleniyor Konsept CS. Iç gelince, alıcı ileri yüksek kaliteli malzeme ve gösterge tablosu için daha çağdaş tasarımı olmalıdır.

-Litre twin-3,0 malzeme vardır gasolines ve 170HP 2,0 bir dizi sosis-litrelik dört çeşitli seçim için geniş bir motor dizi olacak düz turbocharged altı ise dizel line-up yer alacak dört sayısız ve altı silindirli motor.

Ayrıca, gelecek nesil X3 melez değişik bir benzinli motor ve elektrikli güç tahrik olmak için araç sağlayacak yüksek performanslı bir elektrik motoru içeren kazanacaklarını bildirilmiştir sadece yanma motoru tek başına veya ile Her iki güç birimlerinin kombinasyon.

Oysa mevcut X3 Avusturya'nın Magna Steyr tarafından sözleşme altında kurulmuş, yeni kompakt SUV ve X5 ve X6 modellerinin yanı sıra Güney Carolina'da BMW's Spartanburg tesisinde imal edilecektir.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar