Sabtu, 25 Juli 2009

Mercedes-Benz E-Class Avustralya

All-yeni, dokuzuncu nesil Mercedes-Benz E-Sınıfı Sedan ve Coupe Avustralya'da ulaştık.


Mercedes önemli bir fikstür fazla 60 yıl şimdi yeni model's varış için Benz katalog segmentle sunmayı ve sürüş performansını müşterilerinin güvenlik, konfor, son yenilikçi teknolojilerin çeşitli görüyor.

Bu sedanda iki kapı kardeş tarafından Almanca Marque ünlü E-Sınıf rozeti - önceden CLK-Sınıfı Coupé - Bu çarpıcı iki E rütbesine Sınıf için döner kapı modeli olarak bilinen altında katılmış fazla on yıl sonra.

Son Mercedes-Benz Coupé ve coveted E giyim Sınıf rozeti C 124 modeli oldu.




Yeni E Güçlü ve çarpıcı dış tasarım Sınıf Coupé (Uzun kaput, zarif yan flanks, aşağı süpürme eğrileri ile düz çatı hattı klasik Coupé oranlarını özellikleri, berrak kulak stil).

Bu doğal ve Hallmark Mercedes-Benz tasarım özellikleri: radyatör ızgara olarak merkezi konumda yıldız başlık başına (değil) üzerinde herhangi bir B-ayağı vardır tam olarak ön ve yan camlar düşürebilir.



Bu Coupé's görüntüyü telaffuz V ile başlar olan kalın ve saldırgan kenarlı Farları şekillendirme tarafından model ünlü ikiz Far yüz reinterprets şeklinde ön ucu.

Bu özellik C 208 model serisi CLK-Sınıfı (1997-2002) ve tanıtılan giden modeli, devir hangi karışımlı ışıkları birlikte.


Arka üzerine, yeni model güçlü arka korumaları contoured's onun genişliğini vurgulamak ve bir diffuser-arka tampon benzeri özellikler. Bu yıl, AUTO BILD dergisinin okuyucuları yeni E-Sınıfı Coupé oylamada en iyi ödülü kategori araba "Coupé ve Cabriolet".

İlk modelleri bulabilirsiniz V6-E 350 Sedan ve E 500 Sedan güç, the Marque güçlü henüz verimli 5,5-litrelik V8 motoru 285kW övünme olacaktır.




Yeni Mercedes iç-Benz E-Class Coupé bir sportif ve şık tasarımı var. Bu Coupé sahip ergonomik entegre başkanı kısıtlamalarımıza Koltuk tasarlanmış ve kişisel stil tam arka olarak boyutu sandalye vardır özel.

Bu ön işgalcilere otomatik kemer besleme vardır. Yeni E-Sınıfı Sedan, yüksek sınıf malzeme ve işçilik kullanımı, yüksek kaliteli bir izlenim ifade ile bakın ve hissedin açısından olduğu gibi.

Yeni E-Sınıfı sedanda yetkili olacaktır Mercedes-Benz binek otomobil galerilerinde 29 Temmuz gelen. * E 500 V8 AMG Spor Paketi için 97.500 $ * E 250 BlueEfficiency ile (dizel) için 174.500 $ kadar Pricing ranges.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar