Sabtu, 25 Juli 2009

Aston Martin Lagonda

Cenevre Motor Show, İngilizce coachbuilders duyurdu the Aston Martin Lagonda SUV vermeden sonra üretim versiyonu olduğunu çok uzak. Ancak meraklıları olduğu ileri ferah style, Aston araçların bir yeni parça ile kumar için tereddütlü olan mevcut ekonomik durum nedeniyle, bu nedenle Lagonda beklemeye, süresiz Müslümandır etrafında sürme için aradığınız için bazı kötü haberlerim var . Yüksek performans iptali SUV nedeniyle, bu üretim olarak mümkün olan en kısa sürede gidip yeni bir egzotik süper araba ile değiştirilir.

Edmunds röportajda: Inside Line, Aston Martin Lagonda patron Ulrich Bez dedi: "Biz çeşitli kaynaklardan yukarı dörtte bir yatırım için milyar pound hazır, ancak zamanlama şimdi sadece yanlış var. Henüz yapmak için biraz işlerim var, ve bu yatırımın çok alır. "

Alman spor otomobil üreticisi Porsche gibi sonuçlar Looking for onların çok popüler yüksek performans Cayenne ile, "Lagonda ile niyet mi," Bez "diyor üretmek için çok ses olarak bugün Aston Martin görüldüğü. Yani aslında, iki katına bizim miktarlar bir kez kurup çalışır. " Böylece yakında İngilizce otomobil olarak üst üste kendi ördekler alır, bu koç üreticisi montajı ve perakendeciler dünyadaki sergi pencereden parlak için gemi gibi birçok Lagondas olarak görmeyi bekleyebilirsiniz.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar