Jumat, 31 Juli 2009

Ferrari F458 Resimler ve Video


Ferrari F458 Video


FERRARİ F458 ITALIA BASIN BİLDİRİSİ

Maranello, 28 Temmuz 2009 - Bu o her Ferrari tanımı yenilikçi, eşit doğrudur doğrudur bu At tarihinin Prancing, belirli yaş geçerli dizi gerçek bir ayrılış işaretlediğiniz içinde. Olan Ferrari 458 İtalyanca, hangi şirketin önceki orta arka motorlu spor arabalar bir büyük sıçrama ileri ile bu çok durumda.

Bu yeni modelin stili bir sentezi olduğunu, yaratıcı yetenek, tutku ve cutting-edge technology, kendisi için İtalya gibi bir ülkenin iyi bilinen özellikleri. Ferrari geleneksel resim yer ve silindir sayısı temsil için yurt adıdır eklemek için seçtim bu yüzden.

The Ferrari 458 İtalyanca her bakımdan tamamen yeni bir araba: motor, tasarım, aerodinamik, taşıma, enstrümantasyon ve ergonomi, sadece birkaç isim olmaktır.

Şirketin Formula 1 deneyimi bir iki kişilik berlinetta, the Ferrari 458 İtalyanca olarak tüm Ferrari's yol için geleneksel devam arabalar yardımları büyük ölçüde. Bu hızlı ve hassas olan ile araç sürücüsü girdi ve aslında her iki genel yer ve güç artış dikkat motor olarak F430 daha düşük yakıt tüketimi için iç sürtünme azaltma odaklı in rağmen cevap açıktır. Ancak, Ferrari's parça deneyimi sağlar varlığını ve 458 İtalyanca olarak saf teknoloji transferi açısından değil sadece, aynı zamanda daha duygusal düzeyinde, sürücü ve araç arasında neredeyse simbiyotik ilişki oluşturma konusunda güçlü vurgu nedeniyle hissettim. The 458 İtalyanca, pratikte yarış en doğrudan sonucu direksiyon simidi ve gösterge tablosu yeni bir tür yeni bir sürüş ortamına sahip. Michael Schumacher den sonra tekrar giriş - kim 458 İtalyanca projenin en başından almıştır - paha biçilmez bir rol oynadı.

The Ferrari 458 İtalyanca's Pininfarina tasarım bu yeni araç bu durmadan Geçmişten tam kalkış daha fazla kanıt sağlamaktadır. The Ferrari 458 İtalyanca, basitlik, verimlilik ve hafifliği, bu projenin ilham kavramlarının underscoring kompakt, aerodinamik şekil vardır. Her Ferrari, otomobilin tasarım çok ağır aerodinamik verimliliği için gerekli etkilenmiştir sahip olduğu gibi, olarak 140 kg olan downforce kimden 200km bulabilirsiniz / S yeni modeli tarafından üretildi. Ön aerodinamik bölümü ve profilleri yeni düz underbody doğrudan hava ve soğutma radyatörleri ve için tasarlanmış ön ızgara ve yan hava intakes için tek bir açılış, özellikleri. Burun da ve downforce üretmek, hız artıyor deforme olarak radyatör inlets ve kesme sürükleyin bölümü azaltmak için küçük aeroelastic winglets spor.

Yeni 4499 cc, V8 orta edilen ilk Ferrari doğrudan enjeksiyonlu motor arka olduğunu monte. Bu çok düşük bir pistonu sıkıştırma yüksekliği olan 12.5:1 olan sıkıştırma oranı elde katkıda motorları yarış tipik vardır. Geleneksel düz düzlemli Krank Teknolojisi, motor 9000 d / d at 570 Özgecmiş sağlar ve 127 CV bir olağanüstü güç çıkışı / litrelik ile, şirket tarihinin tüm Ferrari uzaklığı sadece ve için de yeni bir kriter belirler tüm pazar kesimi. Maksimum tork 80 ile 3250 d / d edinilebilir yüzde fazla 6000 devirde 540 Nm at oldu. Özel bir kayıt tork 120 Nm / litrelik bir. Ancak, ne gerçekten olağanüstü tork miktarını mevcut iken hala düşük Revs at gücü yüksek düzeyde sürdürülmesi olduğunu.

Araç's film müziği de Ferrari, egzoz üç arka tailpipes kadar heyecan verici, güçlü hırlamak motor çıkan önce kanalları normaldir.

The 458 İtalyanca yedi ile donatılmıştır-performansı da tam kısma bile çok yumuşak geçiş sağlayarak hızı artar çift debriyaj aktarma. Mühendisler özel sportier vites oranları güç ve yeni V8 ve tork eğrileri maç için, daha düşük motor hızlarında bile yüksek tork garanti geliştirdik ve araç Top Gear yılında en hızlı ulaşmasını sağlar.

Bu yeni Ferrari de bu emisyonları kesme konusunda büyük bir atılım olduğunu ileri. Gerçek şu ki, yeni motoru önemli ölçüde daha fazla bir önceki V8s daha güçlü rağmen, Ferrari 458 İtalyanca sadece 320 g / CO2 ve yakıt tüketimi KM 13,7 l/100 km (Kombine Çevrim) ve tüm alanda en iyi üretir .

Mühendisler de benzer nedenlerden dolayı tasarım aşamasında ağırlık azaltılması üzerinde duruldu. Sonuç olarak, Ferrari 458 İtalyanca bir güç ile 1380 kg kuru ağırlığı vardır 2,42 kg için ağırlık oranı / CV. Ağırlık dağılımı da yüzde 58 ile arka aks üzerinde en uygunudur. Mühendisler 'çalışmaların sonucu iki basit istatistiklere birlikte mükemmel 3,4 saniye altında ve 325 km fazla / S. bir maksimum hızı Ferrari 458 İtalyanca's olağanüstü performans: 0-100 km / s hızlanma de kapsamak özetlenebilir olabilir

Yeni şasi için alüminyum bir kez daha, Maranello mühendisleri havacılık sanayi ile birlikte gelişmiş alaşımlar çeşitli türleri dahil-imalat ve bağlama teknikleri türetilmiştir.

Ile aracın dinamikleri açısından, bu Ferrari 458 İtalyanca's ön süspansiyon ve çok bağlantı kurulumu arka maksimum yol tutuşu ve üstün kullanım için ayarlanan at ikiz wishbones özellikleri. Daha direkt direksiyon oranları yanı sıra 458 İtalyanca böylece çok hızlı teslim vücut kontrol zaman ve üstün yolculuk konforu bakımı sunuyor.

E-Diff entegrasyonu ve F1-Trac (artık aynı ECU) ve kendi eşlemelerini daha, bir 32 yüzde köşeleri dışarı uzunlamasına ivme artış sonucunda önceki model ile karşılaştırıldığında kontrollü. Tutuş seviyeleri bile daha hızlı ve daha doğru hesaplama ile kontrol mantık gelisimi, daha da büyük bir yol, daha iyi kullanım ve kontrol sınırı üzerinde kolaylığı sağlar.

Aynı ECU de mantığı eşiği ve daha büyük verim üzerinde daha hassas kontrol sağlayan, yüksek performanslı ABS yönetir. Frene Ayrıca bu callipers olarak pistonları Frene olarak gecikme en aza indirmek için kapalı asansör üzerindeki diskler ile temas halinde yastıkları hareket uygulanmıyor önceden bir işlevi bulunmaktadır. Bu, ABS ile birlikte bu 100-0 KM kesme / a sadece 32,5 metre uzaklıkta fren h.

The Ferrari 458 İtalyanca iç araç başka bir alanı exalts ve sportif bir kişilik. Sürücü, yeni bir düzen ve devrimci bir ergonomik arayüz nerede ana denetimleri tüm direksiyon üzerinde kümelenmiş göre kapımız.

Olan Ferrari 458 İtalyanca ile Maranello ve 8 silindirli dizi çok farklı yeni bir araba getirmiştir. Şirket şimdi, iki model paylaşan bir ortak, ırk, her ikisi de son derece sportif ve eğlenceli gerçek Ferrari tradition sürücünüze DNA elde sunuyor fakat müşteri iki farklı tür amaçlı. Ise Ferrari California sahiplerinin pratik bir kenarı ile daha yönlü spor araba talep edenler için oluşturuldu, bu 458 İtalyanca sahipleri için kimin önceliğinin uzlaşmaz bir gün ara sıra takip yeteneği ile yol performansı, ama yine de bir araba talebi için tasarlanmıştır gün içinde kullanılamaz tüm Ferrari son modelleri gibi günlük sürüş.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar