Sabtu, 25 Juli 2009

Alfa Romeo 8c Satılık 300.000 $

Alfa Romeo 8c Örümcek satılık 300.000 $ için de geçerli

300.000 $ karşılığı bir öğe üzerinde gösteriş için pek çok şey var. Sonra tekrar, eğer özellikle 'bir öğe bir Alfa Romeo 8c Spider, o zaman hiç yapacağız en iyi 300 $ büyük satın alma olabilir.

Bize yanlış gelmesin. Biz hiçbir araç üzerindeki tüm yaşam tasarruf harcamayı kimse savunan yoluyla uygulanır. Sadece söyleyerek olduğunuzda eğer, o zaman bir 8c Örümcek mutlaka kredi kartı almak için kötü bir sekme olmaz para atık bu tür vardı.

Sadece 500 araç ile ABD toprak bulunanlar sadece 35 belirlemek de dahil olmak üzere üretilmektedir nadir olan 8c Örümcek - the 8c Competizione ve Cabrio versiyonu - olarak pahalıdır. Bir sadece anlık inanılırlığı vermek değildir, ama sahip aynı zamanda bir kaç şanslı olarak da 99 yıllık tarihinde Alfa Romeo en pahalı üretim araba satın almak için dikkat edeceksiniz.

Sorun, sınırlı arz ile, büyük ihtimalle bu kötü çocuklar ve Maserati Kuzey Amerika - ki, bu arada bu araç için özel bayi için sıkı rekabet karşısında olacak - bu sınırlı otomobiller için yükselen talep ile, biliyorum will sizin alt dolar bahis fazla $ 300 8c Örümcek için K dışarı kabuk gerekecektir.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar