Jumat, 31 Juli 2009

Car Renk Ekonomi







2008 DuPont Otomotiv Renk Popülarite rapora göre, beyaz arkasında siyah ve gümüş yakın bir satırda ikinci düz yıl Kuzey Amerika en üst araç renk seçeneği bulunuyor. Ve uzmanlar, toprak kayması ekonominin bu seçimler bir rol oynamaya olabilir söylüyorlar.

Ekonomik darboğaza sırasında, insanlar daha fazla zaman ve yeni bir araba satın alma genellikle bir çok moda almak önlemek muhafazakar olabilir. Sahipleri, bu yüzden daha sessiz paleti sadık bir yıl olabilir sevmediğim bir renk elde riski istemiyorum. Ama her zaman sıkıcı anlamına gelmez sessizleştirildi.

Aslında, yeni boya bitiyor ve katkı hayatına renk getiren. Geleneksel renkler artık yedi dokuz vardır sadece dört beş pigmentleri olması ve renkli bir değişiklik olarak araç etrafında hareket benzersiz bir bitirmek oluştururken kullanılır.

Bu, siyah beyaz ve gümüş güçlü kalmak, bu mavi ve yeşil gibi gerçek kromatik renkleri ve popülaritesi, tüketici ve automakers olarak artış gösterdi bekleniyor daha çevre temalar ve yaşam için sabırsızlanıyoruz.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar