Jumat, 31 Juli 2009

Ferrari 458 Italia


Ferrari sadece açığa çıkardı tüm yeni 458 İtalyanca, iki koltuk berlinetta önümüzdeki IAA Frankfurt halka ilk yapmak için ayarlayın. -V8-Ferrari güç motorlu orta 4527mm Uzun, 1937mm Geniş ve yüksek 1213mm ve ağırlığında bir küçük 1380kg at önlemleri ilk direkt enjeksiyon.

Pininfarina, the 458 İtalyanca's kompakt ve aerodinamik gövde Tasarım basitlik, verimlilik ve hafifliği, bu projenin ilham kavramları vurgular. Bunun ağırlıklı olarak aerodinamik verimliliği için gerekli etkilenmiştir sahip yüzeyler akan sculpted: Ön aerodinamik bölümü ve profilleri yeni düz underbody doğrudan hava ve soğutma radyatörleri ve için tasarlanmış ön ızgara ve yan hava intakes için tek bir açılış, özellikleri. Burun küçük aeroelastic winglets ve downforce üretmek, hız artıyor deforme olarak radyatör inlets ve kesme sürükleyin bölümü azaltmak için spor.

Içinde güçlü bir vurgu sürücü ve araç arasında simbiyotik bir ilişki oluşturmak alındı. Michael Schumacher girdi ile Oluşturuldu - kim 458 İtalyanca projenin en başından almıştır - yenilikçi sürüş ortamının tüm ana kontrol eden direksiyon simidi ve geliştirme yarışı en doğrudan sonucu olan bir gösterge paneli üzerinde kümelenmiş bir ergonomik arayüz sunuyor.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar