Sabtu, 25 Juli 2009

BMW Otomobil Dört Silindir

En uzun süre, BMW otomobil ve liste en az yarısının henüz ne kadar bu araç-of olmayan ABD bulabilirsiniz, aylarında Arguably en büyük BMW pazarı ironik görünüyor tüm dünyada dört silindirli motorlar üretmek olmuştur dünya.

Olarak aslında yutmak zor fazla olarak, aslında doğrudur. ABD dört silindirli BMW motoru üzerinden on yıl içinde görüldü değil. Ama şimdi, söz BMW geri ABD yolları ile dört silindirli araç geri ayarlanmışsa yayılması olmuştur. Amerikan mühendislik, Tom Baloga ve BMW's Vice President söylediğini yakın oldu.

Karar geri dört silindirli motorlar yakıt-2016 tarafından 35,5 MPG ve ekonominin ortalama elde ABD hükümeti görev kaynaklandığını getirmek için. Bunun sonucu olarak, araç üreticilerinin çok kaçınılmaz ölçüde bu sihirli sayı karşılamak için genel yaklaşımı değiştirmek zorunda olacaktır. BMW gibi bir şirket, yaygın en dünyanın prestijli olarak kabul için, bu prim performans onun mirası oluşan olmadan yakıt ekonomisi artırarak telafi etmek için sahip olduğu anlamına gelmektedir. Bu zor balans hareket bir sonucu olarak, BMW iyi turbocharged ve doğrudan enjeksiyon motorları ile otomobil üretmek için eğimli olabilir - böylece dört bir yeniden silindirli motor araçlar.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar