Rabu, 02 September 2009

Volvo Resmi Facelifted C70

Casus çekim bir baraj ve sızan fotoğraflar ardından, yeniden tasarlanan Volvo C70 resmi olarak bugün yayınlandı. Önceden bildirildiği gibi, İsveçlilerin 2010 model olan 2009 Detroit göster S60 konsept otomobil ilham alır yumuşak formlarını yeni bir kurumsal burun verdi. Üslup yenileme, yeni bir ön tampon oluşur, swoopy farlar, daha belirgin ızgara ve geniş çamurluklar, hepsi C70 daha agresif bir duruş vermeye yardımcı olur.

Böylece daha büyük Volvo modelleri ile daha uyumlu hale "dikkatle ön ve arabanın arka redesigned var," Fedde Talsma, Volvo Cars Dış Şef Tasarımcı söyledi. "Ayrıca iç malzeme seçkinlik arttı ve lüks duygusunu geliştirmek için bilgi trim."

Arka sonunda değişiklikleri LED lambalar ile reworked kuyruk ışıkları sınırlıdır, "Volvo" yazı çizme ve restyled tampon büyük. Ayrıca, yeni bir Flamenko Kırmızı İnci renk 2010MY dizi tanıtılmıştır.

Volvo, dört göre kişilik's çevrilebilir iç yeniden tasarlanmış gösterge paneli ve kaliteli malzemelerle yükseltildi.

Orada C70 olarak başlık altında aynı motoru line-up ile sunulacak herhangi bir değişiklik devam eder. Pazar bağlı olarak, alıcı üç adet benzinli, 2.4 140hp ile bir 2.4i ve T5 ile 230hp, artı iki dizel motor, 2.0D 136HP ve 180HP D5 bu hale getiren 170hp teslim seçebilirsiniz.

Volvo ilk C70s galerilerinde olması bekleniyor ve müşterilerine erken 2010 yılında teslim söyledi.
Volvo C70 Video












Benzer Konular

Tidak ada komentar:

Posting Komentar