Kamis, 03 September 2009

Toyota Auris Ön-Üretim Kavramı


Toyota Auris bugün HSD Tam Hybrid Concept olan 2009 Frankfurt Motor Show'da ilk kez görüntülenecek resmi bir fotoğraf düştü. Özünde, bir ön-üretim modeli hafif bir kavramdır önizleme Toyota'nın Avrupa'daki ilk yerleşik tam hibrid ki İngiltere'de satış ortasında başlatmak için-2010 planlanan imal edilecektir guised's.

Japon otomobil olarak ilk ana Toyota olacaktır Auris Hybrid (besbelli, şirket ana model olarak Prius sayılmaz ...) şirketin tam hibrid teknolojisi faydalanmak için firmanın stratejisinde bir dönüm noktası olduğunu söyledi Şirketin model aralığında Hybrid Synergy Drive (HSD) konuşlandırılması ve ilk adımdır.

Bu Prius gibi, Auris Hybrid büyük olasılıkla kendi elektrik motoru (çalıştırmak mümkün anlamına gelir ler), içten yanmalı motor ya da ikisinin bir birleşimi. Orada motoru o Auris Hybrid kullanılan olacak türüne Toyota hiçbir ipucu oldu.

Biz sadece gitmek için araba tek bir fotoğraf var, ama Auris ve hibrid versiyonu standart model ayırmak için özel dış stil verme ıstakaları bir dizi yer alacak belirgindir.



Bu mavi yüzük, vurgulanan Toyota logosu ve yeniden tasarlanan ön tampon ile benzersiz bir ızgara ile yeniden şekillenen farlar yer alıyor. Ayrıca, Auris Hybrid's çatı ne bir güneş paneli gibi görünen özellikleri.

Ayrıntılı bilgi ve kapsamlı bir resim galerisi daha yakın Frankfurt göster açılış için izleyecektir.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar