Minggu, 29 November 2009

Porsche Panamera Turbo



McChip-DKR tüm yeni Porsche Panamera Turbo yüksek oranda otomobil meraklıları tarafından takdir edilmiştir için bir yükseltme paketi yayımladı. Tuning firması bir paket bir güç kiti ve yeni jantlar oluşan oluşturdu. Porsche Panamera için performans kazançları basit ECU ayar ve remapping ile 550 hp ve 775 Nm tork gösterir. Bu numaraları bir 50 hp ve fabrika rakamlarının üzerinde 75 Nm artış ve Sportchrono versiyonu 845 Nm tork üreten başardı vardır. Sonra tuner bir 8 km / h stok modelinden elde gördüm Porsche 311 km hız / saat ulaşmaya başardı.

Porsche Panamera Turbo bu arabayı daha önceki günlerde açmıştık böyle bir konu ama o Porsche Panamera Turbo model bir arabaydı.

Tekerlekler Porsche Panamera on Turbo özellikli Cargraphic ve ölçü 22 × 9 önde gelen ve 22 × 10,5 arka. Onlar yüksek performans Continental lastikleri önünde 265/30/R22 işaretlenmiş, sarılmış gelip arka 305/25/R22. McChip-DKR ayrıca tekerlekli kiti Dunlop yüksek performans lastikleri sunuyor 8.089 € masrafları dahil. Continental tekerlek lastikleri ile seti sadece 7.969 €, bu nedenle, sadece müşteri tercihi pek bir fark olmasıdır. Hangi esentially sadece bir ECU tune güç kiti, 1.499 € maliyeti ve McChip de Porsche Panamera Turbo bir yarı mat renkli tekerlek başına 179 € için tekerlek Refinishing sunmaktadır.
 
 
Sitemizin üst kısmında araba resimleri kategorisinde süper araba resimlerini bulabilirsnin en güzel modifiyeli araba resimleri car--tuning.blogspot.com da dır.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar