Senin, 30 November 2009

Ferrari F40 (1987)


Ferrari F40 orta motor, arkadan itişli, iki kapılı coupé spor otomobil Ferrari tarafından 1987, 1992 için üretilen olarak Ferrari 288 GTO için varisi. Ferrari en hızlı, en güçlü ve en pahalı 1987 1989 o dünyanın en hızlı sokak yasal üretim otomobili olarak unvanını kadar, ve üretiminin yıllarında oldu araba. Bunun nedeni 400 Ferrari F40, tüm boyalı kırmızı yapılmasını, fakat toplam 1.315 F40s üretildi düşünülmüştü.




Ferrari F40 idi, en anlamda, şirketin GTO supercar için halefi olarak tasarlanmış, ancak projenin anlamını daha derin koştu. Doksan yaşında de, Enzo Ferrari hevesle bu hayatı sona geldiğini farkına vardı ve biraz da Ferrari egemenliği uluslararası motor sporları içinde biraz yılda soluk vardı hayal kırıklığına uğradım. Sonuç olarak, Enzo yanı sıra, Porsche 959 için hem rakip sağlayan yeni bir evcil hayvan projesi boru hatları, bir üretici olarak şirketin yetenekleri dünya hatırlatan bir şey koymak istedim gelip onun başyapıtı olarak; şirketin yaklaşan 40 yıldönümü için ilk araç için sadece sağ fırsat sağladı. Planı basitti: bu bir tam teşekküllü bir yarış aracı olarak henüz bir sokak yasal ürün için gerekli ekipmanları koruyarak mümkün olduğunca yakın geleceğini no-frills spor arabaya şirketin en iyi teknolojileri kombine bir araç yaratmak. O son araba Enzo kendisi tarafından ölümünden önce devreye olacaktı.Car--Tuning.Blogspot.Com


Ferrari F40 akılda aerodinamik ile tasarlanmış ve çok onun bir zaman oluşturulmasıdır. Için araba hız gücünü daha şekli hakkında daha fazla güveniyordu. Frontal bölge, düşürülmüştür ve hava akımı büyük ölçüde düzeltti, ama istikrar yerine terminal hızı öncelikli kaygısı oldu. Öyle zorla indüksiyon motoru olarak soğutma olarak ısı büyük bir oluşturulur. Sonuç olarak, araç biraz bir gövdeli bir açık tekerlekli yarış arabası gibiydi. , Ama radyatör altında ve motorlu arkasında difüzör ile ikinci bir, ön bölümü ve kabin, hava akımı düzgün bir kısmi undertray vardı motor koy mühürlü değildi. Onun spoiler ve kanat tarafından kontrol asansör Bununla birlikte, Ferrari F40 ile 0,34 bir etkileyici düşük Cd vardı.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar