Sabtu, 01 November 2008

SAHNEDE EN GÜVENLİ VOLVO XC 60... Car Tuning

Bu bizim iddiamız değil! Volvo Cars Başkanı ve Ceo'su Fredrik Arp, Volvo XC 60'ı bu şekilde tanım Özellikle şehir hayatında kullanım özellikleri, yüksek güvenlik ve konfor donanımlarıyla XC 60, Crossover rekabete yeni bir soluk getirecek.

Autoshow 2008 Fuarı'nda Türk otomobilseverlerle ilk randevusuna çıkan ve standında "bir an önce direksiyonunun başına geçmeliyim" dediğim Volvo XC 60'ı kullanmak için Valencia'daydık. Bol rötarlı ve yorucu bir uçuşun ardından ayağımızın tozuyla Volvo'nun şehir hayatında yaya güvenliğine verdiği önemi hissedebilmemiz için oluşturduğu parkura geldik.
SAHNEDE EN GÜVENLİ VOLVO XC 60... Car Tuning Ve Bmw ,Fiat , Tofaş , Dodge , Car , Car Rental , Tuning , Komik Araba Resimleri Bu Sitede.

Bu parkurda XC 60 Şehir Güvenliği adı altında yürütülen projenin son ürünü olan Şehirde Güvenlik paketinde, trafikte her gün karşılaşılabilen bir problemin de önüne geçilmesi amaçlanmış. Şehirde Güvenlik ile birlikte düşük hızlarda öndeki araca çarpma esnasında sürücünün tepki vermemesi durumunda, XC 60 kontrolü ele alıyor ve sensörlerle algıladığı tehlike öncesinde frenlemeyi otomatik olarak yapıyor. Bu sistemi şehiriçinde normal kabul edebileceğimiz 30 km/s'lik hızlarda deneme fırsatı bulduk. Alkışı hak eden bu sistemle birlikte öndeki aracı sensörlerle takip eden XC 60, sürücünün dikkatinin dağıldığı anda durumu hissederek devreye giriyor ve kaza riskini azaltıyor.
SAHNEDE EN GÜVENLİ VOLVO XC 60... Car Tuning Bu Sİtede 2,3 Sene dir Car Tuning Sitesi Halka Hizmet Vermektedir.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar