Sabtu, 01 November 2008

Opel Yöneticileri Insignia'yı Vectra Olacak Car Tuning De

Her ne kadar Opel yöneticileri Insignia'nın Vectra'nın devamı olmadığını ifade etseler de, tüketicilerin gözünde "Yeni Vectra" Insignia, Opel'in 1994 döneminde Vectra ile yakaladığı yaklaşık yüzde 70'lik pazar payını hedeflemiyor, ama gözü sınıf liderliğinde.

Klasik Batı Müziği'nin en büyük bestekarlarından biri olan Wolfgang Amadeus Mozart'ın şehrine, Salzburg'a "Opel'in yeni bestesi" Insignia'yı denemek için gittik. Şehrin her yerinde kolaylıkla görülebilen Klasik Batı Avrupa sembollerinin arasında Mozart'ın eserlerinin dünya müzik tarihine nasıl bir yenilik kattığını hissederken, Opel de efsane bestekarın ölümünden (1791) 217 yıl sonra otomotiv sektörüne yenilikleriyle damga vurmayı amaçlıyor. Bu kadar müzik ve tarihin ardından Salzburg'a gelme amacımız olan Insignia ile tanışma vaktimiz gelmişti.

Kasım ayından itibaren Türkiye'deki showroomlarda yerini alacak ve 2009 Şubat itibariyle piyasada bulunacak olan Insignia, GM Türkiye Genel Müdürü Özcan Keklik'in ifadesiyle "Sınıfında liderliği hedefliyor".
Car Tunnig , Hasarlı Oto , Oto Galeri,Oto Galeriler,Oto Sanayi , Oto Lastik, Oto Tampon
Bu SiteDe Bula Bilrisiniz

Opel Yöneticileri Insignia'yı Vectra Olacak Car Tuning De Bu Sitede Yer almaktadır

Sedan ve hatchback karoser seçenekleriyle sunulacak Insignia'da test aracımız 2.0 lt'lik turbo beslemeli ve 220 HP güç üreten versiyondu. Son dönemde markaların çokça başvurduğu logo genişletme akımına Insignia ile katılan Opel tasarımcıları, aracın ön tasarımında geniş hatlar ve panjur kullanmış. Gündüz farları alışkanlığı Insignia'ya da kazandırılmış.
Insignia'nın logosunun ters formunda, A sütunundan arka kapıya uzanan kalın şerit otomobilin dikkat çekici tasarım ayrıntılarından biri. Yandan bakıldığında coupe'leri andıran dar camlar arkada oturan yolcular için baş mesafesini biraz daraltıyor.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar