Jumat, 30 Oktober 2009

Antalyada Satılık Renault Clio


Arabanın Özellikleri: CD, Elektrikli Cam, Klima, Radyo / Kaset, Hidrolik Direksiyon, Merkezi Kilit, Hava Yastiği (Sürücü), Metalik Boya
Adres: Galericiler Sitesi No:5 / 7350 Kumluca / Antalya
Tel:  0 532 - 6713839
Açıklama: Arabada Hiç Darbe Yoktur.
Kilometre:41000 KM
Model: 2008
Fiyat:17.750 TL  Pazarlık Payı Vardır.

 



İlgili Konular:



Bookmark and Share

porsche cayenne turbo fiyatı



Fabrika Porsche Cayenne twin turbo V8 ve 500 bg, üretir Enco Gladiator 700 GT Biturbo göre başka bir şey değildir. Içinde tam bir rulo kafes özelliği karbon fiber yarış koltukları ve çok vücut çalışmak Jenna Jameson doğal görünüyor yapmak, Porsche Cayenne de 690 beygir için artırdığını oldu. Bu araç kesinlikle bir yataklı, kırmızı jantlar, ek bir 190 atları, ve cehennem gibi görünüyor demek revize ön değildir. Gladyatör Porsche Cayenne boyunca karbon fiber ve bolca yapılmış süslü 23 "jantlar güzel geniş çamurluk fişekleri uyması. Şimdi bir Porsche Cayenne üzerinde tam rulo kafes için gerek, ben onlar denize bu küçük bir gitti düşünüyorum.

Kapsamlı özelleştirilmiş dış performans için bazı ilginç değişiklikler tarafından yapıldı. Enco bu 16,1 inç rotor bastırma 12-ön pistonlu kaliperler yüklü. Onlar bu kullanışlı ECU tarafından tuning, ücretsiz katalitik konvertörler akan elde edilmiş 700 beygir gücü, ve yeni bir egzoz sistemi gelecek. Son numaraları tork 626 ft lbs, ve sadece 4,5 saniye 0-60 mil yol zaman hangisinin daha hızlı Porsche Cayenne biri 690 hp göstermek gördüğümüz budur.


Kamis, 29 Oktober 2009

TopCar Porsche Panamera



Rus tuning firması tarafından TopCar Porsche Panamera Stingray kavramının son görüntüler etkileyici görünen bir yeni gövde kiti gösteren yayımlanmıştır. Çünkü bu resimler photoshopped edilmiş görünen bu şimdilik sadece bir render vardır. Body kit Stingray denir ve eğer eski Chevy Corvette Stingray tasarım için herhangi bir benzerlik biz merak konum. Rusça tuning şirketi Cardi birkaç karbon fiber gövde parçaları ve paneller oluşur aerodinamik kiti tasarımında TopCar yardımcı oldu. Yeni alaşım jantlar ön tampon yeni tamponlar, hava delikleri ile birlikte Porsche Panamera için paketi kapsamında, yan ve yeni bir arka kanat etek vardır.

TopCar Porsche Panamera Resimleri


Honda Civic Type Car



Beri çok tutkunları, Türkiye yayımlanmıştır kavramı ilgi vardı Honda Civic Modifiye Type R MUGEN tarafından üretimi için onaylanmıştır. Bu doğal emişli olan dünyanın en hızlı önden çekişli otomobil planlanmaktadır. Honda Civic Type R da 2.0-litre i-VTEC motoru ise, MUGEN tarafından 240 ps artırdığını olmuştur. Bu sıkıştırma oranı sonrası artan parçalar ile stok pistonlar değiştirerek başarılı olunamamıştır. Type R için ECU Tuning ve MUGEN airbox ve filtre ile birlikte bir paslanmaz çelik egzoz sistemi yüklemek de performansını arttırmak için ekledi.

 Sınırlı Defransal ön yanı sıra süspansiyon geliştirmeleri ekstra motor gücü korumak için kuruldu. Özel yaylar ve daha iyi kullanma izni tamponlar, ısmarlama ise dört pistonlu kaliperler yarış yapılan bir durdurmak için getirmek. Tekerlekler Honda Civic Type R sadece 7,85 kg her biri, bu kesinlikle dünyanın en hızlı önden çekişli otomobil elde etmesine yardımcı olur ağırlık bağladım MUGEN. MUGEN ayrı bir paket "Track Pack" ilk ve geliştirmeler ayarlama ile birlikte gitmek çağırdı sunuyor. Paket, Recaro koltuk, ağırlık azaltılması için arka koltuklar kaldırılmasını içeren iç, veri kayıt ekipmanı ve parça için daha iyi lastikler gauges. MUGEN Euro 38.599 £ resmi bir fiyata Honda Civic Type R duyurdu.
 
Bazı Forum Siteleri Bizim Sitemizdeki Tüm Konuları Kendi sitelerine koyuyorlar sanırım rss ile otomatik olrak konu çekiyorlar ama bu emeğe saygısızlıktır ben burda o kadar uğraşıyorum onlar ise direk konuları alıyorlar araba resimleri hakkında özgün konuları alıyorlar benim sitemden car--tuning.blogspot.com tek modifiyeli araba resimleri blogu'dur.

İlgili Konular:

Rabu, 28 Oktober 2009

Çelik Jant Fiyatları

4 Adet MEGANE Çelik Jant 550 YTL


Orijinal TEAM DYNAMIC Jant  490 YTL

Orijinal GNC Jant 350 YTL



Bu ve benzeri çelik jant fiyatlarını ve daha çok çelik jantını bulabileçeğiniz.çelikjant'ta

3d modifiye araba oyunu


Oyun araba seçiyoruz space(boşluk tuşuyla )ve oyun başlıyor 3 boyutlu bir modifiye araba oyunu olduğu biraz bekliyoruz oyunun dolmasını 8 tur lu bir oyun 3 boyutlu bir modifiye oyunu olduğu için hiç anlamıyorsunuz 8 turun nasıl geçtiğini çok zevkle oynayaçağınız bri oyun sizlere iyi oyunlar bu oyunlar umit-oyun.blogspot.com alıntı oyunlardır.Adobe yüklü olmayan bilgisayarlarla bu oyun oynanmaz.







Bu Oyunu EN rahat oynaya bileçeğiniz site için tıklayınız sitemizin dar olması ne deniyle bu sitede oyunlar sığmıyor kusura bakmayınız. modifiye araba oyunu oynamak için tıklayınız

Mercedes-Benz E-Class


Sportservice Lorinser bir de uzun gelenekleri Mercedes-özelleştirme ile E-Class modeli burada resimde dahil Benz otomobil firması tuning bilinir. Onlar Mercedes E-yeni şık görünümlü Sınıf W212 prim Sedan onur var. Yeniden ön tasarımı, Lorinser bir all-eklendi bu ilgi merkezidir ızgara siyah. Bir ön dudak spoyler, daha LED ışıkları ile birlikte göz agresif uzak stok tampon için daha uzatan altında kuruldu. Ön tampon orta çamurluklar ve ızgaralar vurgulamak tarafı da arkasına doğru delikleri var etekler farklı bir renk gibi boyandı. Ayrıca, Mercedes E-Class arka ekstra sportif bir görünüm için difüzör kiti ve tavan spoyleri yeni bir tampon özellikleri.








Mercedes-Benz E-Class resimlerine tıklayarak büyütebilirsiniz. Güzel mercedes e class resimleri

Selasa, 27 Oktober 2009

Mercedes-Benz SL 500


Iyi bilinen Mercedes-Benz en son çalışma ve inden az Ferrari Radyolar-Tasarım Mercedes SL 500 için yeni bir ayar kiti gösterir. Mercedes SL 65 AMG, tamamen yeni bir gövde kiti alma SL 500 daha sportif bir görünüme sahip. İkinci büyük özel krom tekerlekleri ölçme ile bağladım olarak 20 × 10,5 önünde ve 20 × 11,75 olarak arka 255/30/20 ve 305/25/20 Pirelli, yüksek performans lastikleri tamamladı. Arabanın duruş inden önemli olduğunu-Tasarım, böylece bir ABC-o kadar 50 mm araç düşürebilirsiniz spor süspansiyon kitini monte. Mercedes SL 500 yeni SL 65 AMG body kit gerçekten yeni ön spoyler ile, arka tampon, karbon fiber difüzör, yan, ve satış sonrası arka farları arka spoyler etek araç dönüşümleri.

Mercedes Benz Sl 500 Daha Önceden de bu mercedes modeli hakkında sitemize  bilgiler girdik bu mercedes benz otomobilini yeni versiyonu.

Senin, 26 Oktober 2009

Tuning Car Studio Programı




 Bende Bu Tuning Car Studio Programını merak ettim ve araştırdım sizler için  bu program 3d araba modifiye böylesi görülmedi
Tuning Car Studio ile Araba resimlerinin üstüne kolayca Vinyl'ler yerleştirebiliyorsunuz. Sanal ortamda arabanızı modifiye etmek isterseniz bu program tam size göre. Programa bir resim yüklüyorsunuz. Gövdenin boyasından tutun da jantlara kadar bir çok şeyi bu program sayesinde değiştirebiliyorsunuz. Arabanıza sticker yapıştırabilir gövde boyasını değiştirebilir, jantlar değiştirebilirsiniz. Arabanıza reklam bile koyabilirsiniz. Bu program ile arabanız gerçekte bu işlemleri yaptığınız zaman nasıl görünecek ise öyle görünüyor. Programı kullanmak oldukça kolaydır. Ayrıca arabanız üstünde çalışırken aynı zamanda müzik dinleme imkanını da buluyorsunuz. Üstelik başka bir medya oynatıcıya ihtiyaç duymadan. Tuning Car Studio mp3 dosyalarını bir liste içerisinde çalmanıza da olanak tanıyor. Bu sayede siz arabanız üstünde sanat yaparken aynı zamanda da müzik dinleme zevkine eriyorsunuz.

Sistem Gereksinimleri:
* Windows 98, 2000, Me veya XP işletim sistemi
* Pentium III 1GHz veya daha hızlı işlemci
* 256 MB RAM
* GeForce 2 veya uyumlu ekran kartı
* 500 MB HDD alanı
* Fare
* CD-Rom
Önemli Not: Programın üreticinin vermiş olduğu linkdeki problemden dolayı RabidShare linkinden indirme işlemi gelcekleşmektedir.


Tuning Car Studio Programı İle Yapılan Modifiyeli Araba Resimleri Bu Programı Modifiyeli Araba Severlerin Hepsinin Kullanmasını Tercih Ederim

Bu Programı Kullanıpta Şikayetçi Olan Hiç Kimse Yok Tabikide Programın Eksiklikleri Vardır Her Programn Olduğu Gibi.Programı İndirmek İçin En Aşağıdaki Linke Tıklayınız.


Benze Konular:




Chevy Camaro Convertible


En açılan Gümrük Chevy Camaro almıştır ve hatta kendi araç için ne yapıyor, çatı kesmek dikkate alacağını pek çok şey bitmiş değil! Tuning şirketi Florida, Cabriolet Üreticileri LLC altında dayanır ve bazı şimdiye kadar gördüğüm en ilginç değişikliklerinin yok. Birkaç farklı model alarak, onlar içine her turda bir Cabrio-özel kapsamlı iş ve yapısal takviye ile üst yumuşak. Bunlar değiştirilebilir tahvil dönüştürülür bazı diğer modelleri Dodge Challenger, Cadillac CTS, ve Chrysler 300C içerir. Bu 2010 Chevrolet Camaro SEMA Auto Show'da ve açıklanacak bu özelleştirme ile ilgi merkezi olmalıdır.




Sahibi Jeff Moran 1976 yılında Coachbuilders Limited şirket olarak kurulan düşük hacimli yumuşak-iş beri hiç bir başarı olmuştur. Chevy fabrika bir Cabrio Camaro yapmak, ancak en az 18 ay uzak beri GM resmen beklemeye inşa koymak olmasıdır planlıyordu. Jeff Moran bu GM için bu potansiyeli daha karlı olma para kaybetmek zorunda. "Sizin Camaro Drop Top Gümrük tarafından size 18.000 YTL mal olacak çevirdim için bir proje üzerinde çekmek için bir" ses iş hareket olacağını olduğunu inanmıyor ve zaten emir alarak başladı. Onların Facebook sayfası ya da doğrudan tüm ilerleme ve özel takip web sitesini ziyaret edin kurar.


MFK Audi RS6 Otomobili


MFK, steyşına daha şık bir görünüşü vermesi için Audi RS6'i ayarladı, ve daha büyük güç, bantlar. Onlar, başlangıçta 450 hpi üreten 4.2-litre V8 motorunu arttırabildi. Motor ayarlamasından sonra, Audi RS6 şimdi, steyşın için tamamen etkileyici olan 520 hpe böbürlenir. Dış için onlar, kapüşonun altında V8'e daha taze havayı getirmesi için daha büyük hava delikleriyle yeni ön bir bozucuyu yerleştirdi.




Dört köşede CC-çizgi 3-parça tekerleği, 20 ×-10'u ölçüyor olan görünüş siyahı boyanır mı. 5, ve 285 25 20 ölçüyor olan Dunlop'la yüksek performans lastiklerini sardı. Kocaman tekerlek takımı kesinlikle, MFK Audi RS6'de tutmayı geliştirir.

Eğer onlar, yükseltirse, yeterli değil midir, müşteriler, bir Y-dal borusu ve 100 hücreyle bir spor egzoz sisteminin seçeneğin fazla bir 5,999 eurosu için katalitik dönüştürücüye sahip olur. Bu, Audi RS6 için daha iyi ses ve performansı sağlar, motor ayarlamasıyla beraber, ve yeni aerodinamik ön son.