Selasa, 29 September 2009

1968 Model Porsche Targa

Porsche Targa 1.6



1968 Model Porsche eski model araba merakları olanlar için bu arabayu koyduk eski ve eski zamanların en iyi arabalarından porsche targa 1968 model 41 yaşında ediyor günümüze kıyasla bu porsche.

  Bu araç satılıktır yeni sahibini bekliyor.


Fiyat                : 40.000 Euro
Kilometre        : 2000 KM
Yılı (Model)     :1968
Silindir Hacmi  :1600 cm³
Motor Gücü     :100 BG (74 KW)
Renk                : Siyah











Siyah Deri Kaplama
Nisbetiye Cad. Gonca Sok.No:2
80620 1.Levent / İstanbul (Avrupa)
Kilometre:2000 KM
Yılı (Model):1968
Silindir Hacmi:1600 cm³


İlgili Konular:

İstanbulda Satılık Lamborghini Murcielago LP640

Lamborghini Murciélago LP-640



Lamborghini Murciélago LP-640 İstanbul(Avrupa)'da Yeniköy Motors Firmasının satmış olduğu Lamborghini.

Bu Gördüğünüz Lamborghini'nin Fiyatı: 425.000 Euro
3000 KM ve 2008 model
Silindir Hacmi :6500 cm³
Motor Gücü:650 BG (478 KW)
Renk:Siyah
Otomobil Türü:2. El Otomobil
Vites Tipi:SMG Vites
Kapı:3 Kapı (2/3)
Yakıt Türü:Benzin
Pazarlık:Pazarlık Payı Var












Lamborghini   Donanım

CD, Elektrikli Cam, Elektrikli Koltuk, ESP, Dijital Klima, Navigasyon, Hidrolik Direksiyon, Xenon Far, Merkezi Kilit, Elektrikli Ayna, Katalysator, ABS, Deri Koltuk, Hava Yastiği (Sürücü), Alarm, 4x4, Çelik Jant, Hava Yastiği (Yolcu), Yan Hava Yastığı, Alaşım Jant, Rezistans Yan Aynalar, Yol Bilgisayarı, Metalik Boya, Direksiyon Ayarı, Bluetooth, TV,

Bu gördüğünüz araba güzelliği kadar parası var diyeceksiniz bu kadar güzel araba ama fiyatıda normal kişilerin alabiliceği bir araba deyildir.Lamborghini Murcielag

İlgili Konular:

Minggu, 27 September 2009

Bayan Araba Resimleri


Pembe bayan araba resmi  bayanda arabadan çıkarken bir foto.

Arabanın direksiyonu farkındaysanız ne sağ ne sol tarafta ortada olan bir foto pembe araba resmi.


Bayan arabasının bagajından birşeyler alırken bir foto epeyi güzel bir bayan.


Bu araba ise dehşetil vahşet çift eksoz sistemi ile rengi ile arka görünümü ile herkezin kullanabileçeği bir araba.

bu araba ise photoshop ile yapılmış modifiyeli doğan resmidir bayanlar genelde daha lüks arabalar kullanıyor.aşağıdaki resimde görüldüğü gibi


bu  jeep sanıırm çok güzel bir bayan fuarda bu arabaya daha bir güzellik katıyor.

Bayan araba resimleri bayan denilince bayanların genelde hoşlandıkları renk pembe olması gerek ama genelde onun içim pembe araba resimlerine birazcık önem verdik araba resimleri çok güzel ve arabaların yanında ve üzerinde bulunan bayanlarda çok güzeller zaten bayan olucan araba bir o kadar daha güzelleişiyor.

Jumat, 25 September 2009

Özel Modifiye Tır Resimleri


Bu tırın arkası normal araba gibi adam ne masraf etmiş ama masrafına değmiş yane çok güzel bir modifiyeli tır olmuş.birde çift eksoz sistemi o zaten ayrı bir güzellik katıyor tır'a.


Kırmızı modifiyeli bu tır doğada çekilen resim ona bir güzellik aktmış ve kapı tarafında olan kız resmi bir ok var elinde ok gibi gider anlamında sanırım araba renk uyumu çok güzel tır.

Scanıa bu tır çok değişik bir henüz türkiye sınırlarına girdiğini düşünmediğim bir tır . çok özel yapım süper bir şey turuncu renk de yakışmış tır'a.Özel Scanıa

Üstü acık modifiye tır resmi çok özel bir tır normal spor porsche arabaları gibi üstü açık marka arabalar gibi üstü acık tır ilk defa gördüğünüzü sanıyorum çünkü bende ilk tefa gördüm uzun zamandır bu resimlerle ilgileniyorum ama ilk defa üstü açık tır gördüm.ama güzel olmuş herşeye ragmen.


    Sizlere 4 tane özel modifiye tır resmi sundum ve hepside birbirinden güzel bana sorsalar hangisini istersin tereddüte kalırım yani herneyse sizlere birşeyler demek istiyorum bildiğiniz üzere tır şöförlüğü farklı bir meslektir.Diğer mesleklerle karşılaştırılamaz.normal bir işçi gibi işten cıkış giriş saati belli olmayan işçilerdir tır şöförleri bazen yolda yemeklerini yerler bazen değil genelde ailelerinden uzak farklı bir meslek yani.

Porsche Turbo Resim Video


Porsche Panamera Turbo - bir Auto-moto video




Porsche'nin cıkarmış olduğu yebi Porsche Panamera modeli video ve resimini koyduk porsche her cıkardığı araba çok hızlı vide güzel olduğunu bilmeyen yoktur sanırım.videoyu izlemeniz yeterlidir.

2CV Parts Company Parçaları

2CV Parts Company  2CV Araba Parçaları


Accessories Türkçesi: Aksesuarlar


Electrical + wiper blades türkçesi: Elektrik + cam silecek lastikleri


 Driveshaft, gearbox Türkçesi: Driveshaft, şanzıman


2CV Parts Company 2 el araba parçalarını bulabilceğiniz bir site sizlere önericeğim ama ingilizce bir site örnek olrak şanzıman , cam silicek elektrikli ve tüm aksesuarlar bulabiliceğiniz bir site
www.ecas2cvparts.co.uk bu sitede yukarıda saydıklarımı ve daha çok ayrıntısına kadar bulabilirsiniz.



Kamis, 24 September 2009

Rize Güzel Oto Dizayn & Oto Döşeme



Rize Güzel Oto Dizayn ve oto döşeme 11 tane vip araba iç dizayn resmi bulunmaktadır.Hepside güzel oto dizayn tarafından yapılmaktadır.

Adres : Hamidiye Mahallesi Gündoğdu / RİZE
Tel: +90 464 226 02 52        Fax : 0464 226 02 95

Rabu, 23 September 2009

Hamann Ferrari California



Hamann dan ayarlama uzmanlar iyi onların Almanca özelleştirmeleri için, ama bu kez de İtalyan supercars döndü ve Ferrari California olarak bilinir. Onlar bir ECU paketi reprograms bilgisayar stok numaraları üzerinden% 20 oranında iyileşme veren ayar sunuyoruz. Ferrari California's 4.3-litre V8 552 beygir için ayar sonra artırdı, ve Hamann birçok aerodinamik parçalar yüklü. Bu, ve ya fiberglas veya karbon fiber mevcuttur özel bir arka kanat etekler özel yan delikleri, yan içerir. Yeni bir karbon fiber iki entegre yan dökümleri ile parçalı ön spoyler de Ferrari California sonrası gövde kiti uyacak şekilde yapıldı.




Benzer Konular

Jumat, 18 September 2009

BMW Z4 V10 Motor

Manhart Racing BMW Z4 5.0-litre V10 Motor


Araç Manhart Racing de mühendisleri ayarlama 5.0 litrelik V10 motoru ile 550 beygir gücü üreten BMW Z4 güçlü bir sürümü indirdik. Bu fabrika 343 hp den 200 hp bir artış daha fazla ise, ve araç 0-100 km sürat için / sadece 3,9 saniye h sağlar. 5.0-litrelik motor takas ile birlikte yeni katalitik konvertörler ve özelleştirilmiş bir DME elektronik kontrol ünitesi bulunmaktadır. Büyük V10 yerleştirmek için, Manhart Racing BMW Z4 ve bir M5 E60 6 vites manuel şanzıman, diferansiyel M5 E60 alınan bir Fichtel ve Sachs debriyaj. Gömme altında AC Schnitzer paslanmaz çelik egzoz sistemi ve yeni katalitik konvertörler HJS yarış serisi gelmektedir. On cyclinders döşemesi için yapışık tutmaya çalışıyorum önde 235/35 ZR19 lastikler olan siyah BBS Challenge tekerlekler üzerine monte gelip arka içinde 285/30 ZR19 lastikler vardır.

2010 Dodge Challenger Dodge

Hurst 2010 Dodge Challenger Supercharged Hemi



Hurst Performans "Geri Flint, Michigan Tuğla" kutlama için de ilk Serisi 4 2010 Dodge Challenger Supercharged Hemi saptandı. Hurst Performans Serisi Bu yeni ek üstündeki kırmızı çizgili imza siyah ve gümüş renk özellikleri. Dodge Challenger İçinde bir anodize sabit sürücü kabza shıfter ve siyah deri olarak özel Katzkin ile işbirliği içinde yapılır. Kırmızı ekler, dikiş, ve logolar içerir. 20 inç tek parça alüminyum jantlar Hurst Performans sahte Doğum ayarlanmış Hemi Challenger sürmek ve yüksek performans lastikleri sarılı gelir. Bu araçların bir sırayla numaralandırılmış çizgi rozeti ile Hurst tarafından sınırlı bir numaralı seri olacaktır ve müşteri Hurst resmi bir sertifika verilecektir.


 2010 dodge güzel araba ilk resme bakıcak olursanız dodge challenger dodge aynı ford mustang benziyor.

Benzer konular

Ford Focus RS 340

GGR Ford Focus RS 340 Motor Takımı








Graham Goode Racing (GGR) olan Ford araçları üzerinde uzmanlaşmış gelen çocuklar yeni bir motor kiti ayarlı SC 340 dublaj Ford Focus RS olarak var. Çünkü paket kesinlikle ECU tuning yükseltmedir GGR gelen yeni bir program, ekstra mekanik çalışma gerektirir. Ford Focus RS 340 Superchips platformu kullanarak, GGR 340 bhp 5.600 rpm performans sayısını artırmak ve tork 397 ft lbs 3.100 rpm başardı. Çünkü müşteriler ileride kullanmak üzere fabrika ECU haritalama gerekirse saklamanıza olanak verir iken GGR büyük performans artışı için ek remapping gerçekleştirmek için izin Superchips platformu gerçekten Ancak, benzersizdir. GGR zaten lider Superchips sağlayıcı ve bu önemli gelişmeler Ford meraklısı pazarına bu paket sunmak için onları zorlayacak.


 ford araba markasının çıkarmış olduğu en güzel arabalardan biride focus rs 340 yol tutumuyla modifiye şekliyle herşeyiyle güzel.

Selasa, 15 September 2009

Fiat 500 Abarth

Fiat otomobil markasının yeni çıkardığı 500 abarth henüz türkiye'ye gelemdi yakın zamnda türkiyeye gelmesi bekleniyor.Fiat 500 Konforlu rahat bir araba.

Eğer bir Fiat 500 Abarth kendi performansı memnun değilseniz, o zaman yükseltmeleri için Fiat 500 için Karl Schnorr Kraftfahrzeuge's car tuning şirketi getirmek. Onlar OZ bir veya Seria Rossa kırmızı renk ve 17 × 7 ölçme 1.090 € olarak fiyatlandırılır alüminyum jantlar yükleyerek yola çıktık. Tekerlekler floş, özel bir coilover kiti, ve birkaç milimetre Fiat 500 Abarth düşürür 1.275 € fiyat vasıl olduğunu bağladım uygun olarak yapmak. Eksen ölçüm için ne zaman, Karl Schnorr, 85 € masraf ve 285 € olan vücudun Ayarlamardan için araba düşürüyor. Performansını artırır iki farklı güç kit yüklemesi tarafından gerçekleştirilmiştir. Sadece 950 € için 163 hp den 135 seviyesi i güç kiti artar beygir gücü, süre seviye II kiti 200 hp üzerinde güç artar, fakat 5.050 çok daha pahalı olarak euro.

Tasarım Mercedes CL-Class W216

Mercedes CL-Class Özel Tasarım Siyah mercedes arabası modelini sizlere sunduk professiniol şekilde modifiye edilmiş bir araba  Mercedes CL-Class

Yeni bir gövde kiti için tasarlanmış Mercedes CL-Class W216 araba MEC Tasarım uzmanları tarafından ortaya ayarlama yapılmış ve tüm siyah ürün gizli görünüyor bitirdi. Yeni gövde kiti olarak ön tampon ve revize sonrası ızgara ile agresif bir ön özellikleri. 2Face Dubbed, bu tüm siyah Mercedes CL-MEC by Design Sınıf W216 modeli ayrıca seçim için üç parçalı arka spoyleri ve iki farklı difüzörlerini müşteri için sahiptir. Gömme altında dört büyük egzoz borusu ile zarif veya aşırı spor difüzör seçenekleri ile gitmek için bir spor egzoz sistemi. Ekstra değişiklikler dahil yan kenarlarında LED ışık, MEC üç parçalı jantlar mevcuttur etekler ya düz siyah veya krom, ölçme 22 × 10,5 önünde ve 22 × 11,5 arka. Fiyatlandırma henüz yayınlanmamış olmadı, ancak sizin Mercedes ağır bir fiyat yürütmek için bu paket bekleyebilirsiniz.













Benzer Konular:

Minggu, 13 September 2009

Mercedes Car Tuning

Mercedes otomobilinin tanınmış modelleri hakkında kısa bilgiler ve resimlerini sunaçağım.


  • Bir Kaç Kaliteli Mercedes Resmi
  • Mercedes-Benz C200 CDI Beyaz Serisi
  • Mercedes Modifiyeli Resmi

 Kaliteli Lüks Spor Mercedes Resmi.










Mercedes-Benz C200 CDI Beyaz Serisi



Brabus Bullit Mercedes

Mercedes Bullit Modifiyeli Resmi Araba Resmi Güzel
Brabus Bullit değiştirilmiş Mercedes C-Class harika bir 6.3L motoru var. Otomobilin motoru bir Brabus SV12 S Biturbo ve bu aracın en önemli parçasıdır. Brabus gelen çocuklar de normal egzoz sistemi yerine bir paslanmaz çelikten yapılmış. Motor 720 HP ve bu Brabus Bullit / S. 360 km en hızlı ulaşmasını sağlayacaktır


Mercedes Arabalarıyla İlgili Bir Video Mercedes Tanıtım Videosu Diyelim.

Benzer Konular:
Burdaki Konular Özellikle Seçilmiş Sizlerin Beğeneçeği Mercedes Konularıdır inana bilirsiniz.

Rabu, 09 September 2009

Rize Peugeot 407 HDİ

Araç sahibinin açıklaması:
ARAC ORJINAL HATASIZ BIR ARAC TUM BAKIMLARI SERVIS TARAFINDAN YAPILMISTIR.ARAC DORT LASTIGI SIFIR BINICI ICIN BIRINCI SINIF BIR ARAC




 
Arabann Özellikleri:

CD, Elektrikli Cam, ESP, Klima, Dijital Klima, Sis Lambası, Hidrolik Direksiyon, Sabit Hız Kontrolü, Xenon Far, Merkezi Kilit, Elektrikli Ayna, Katalysator, ABS, Hava Yastiği (Sürücü), Alarm, Çelik Jant, Hava Yastiği (Yolcu), Yan Hava Yastığı, Rezistans Yan Aynalar, Yol Bilgisayarı, Metalik Boya, Direksiyon Ayarı, Far Sensörü,


Adres ve iletişim

Pehlivan Otomotiv   Hikmet & Esat Pehlivan

İslampaşa Mah. yeni stadyum karşısı
53100 Merkez / Rize
0 464 - 2145386



Benzer Konular: