Selasa, 30 Juni 2009

BMW Z4 Resmi

Araç G uzmanları ayarlama-Power son yeni 2010 BMW Z4 için değişiklikler ve stil çeşitli yayımlandı. Bu yeni model henüz BMW tarafından galerilerinde olarak başlayabilmesi için, bu nedenle G-Power özelleştirmeye bulunan ilk şans elde etmek için şanslı olduğunu sahiptir. Bu şirket de BMWs ayarlama için bilinen ve bazı özel modeller için en üst hız kayıtları tutun. Bu BMW Z4 için, G-Power olarak aşırı bir önceki işleri gibi, ama kesinlikle şık görünüm var ayar yoktu. Onlar BMW için cazip değişiklikler seçtim, hatta en aşağı daha iyi görünüyor, ama çok da henüz tüm resimleri yayımlanan didn't kötü's. Yeni başlayanlar için, bunların şirketin son iki Tronik ECU satır sDrive35i üst için değişik ayar ile gittik.

Kamis, 25 Juni 2009

Audi A5 Cabrio

Abt Sportsline son kendi AS5 Audi A5 Cabrio modeli yayımlanan ve bazı benzersiz özellikleri ile seçkin bir görünüm verdi. Bunların genel müdürü Hans-Jürgen Abt yaratıcı olarak inşa ve araç bu yüzden mi bir gerçek karakteri yakalamak istedi sadece. Yeni Abt ön yeni bir ön tampon ve yan birlikte yüklenen ızgara etek. Özel bir arka tampon ve dört boru egzoz sistemi yerleştirmek için, BR alaşım jantlar ya 19 veya 20 inç kullanılabilir gelir eklenir görünüyor dış tamamlayan monte oldu. Ancak, Abt Bu AS5 Audi A5 Cabrio ile durdurmak didn't bir spor araba daha fazla performans değişiklikler yapıldı yapmak.

Alfa Romeo MiTo

Araç Novitec uzmanların ayarlama yeni Alfa Romeo Mito yukarıya açılır arka kapı aksesuarları sonrası için yeni bir satır indirdik. The Alfa Romeo Mito fabrikada bir turbocharged 1.4-litre benzinli motor herhangi bir ayarlama ile 155 kW üretme yeteneğine sahip alır. Bu Novitec Powerjet 2 kontrol grubu ile Alfa Romeo Mito 0-100 km çalıştırmak için / s 7,4 saniye içinde sağlayan 186 kW, hisse senedi zaman ,7 saniye geliştirilmesine artırdığını ve motor çıkış modülü. Ve dizel motorlar için, Novitec ve 1,6 JTD ve 1,3 JTD için Powerrail 5 kontrol modülü yayımladı. Bu dizel versiyon 1,3 JTD ve 1,6 JTD 24 HP 20 HP artırır sahiptir.

Tuning Audi A5

Araç Senner Tuning uzmanların ayarlama ve Audi A5 için tam bir tasarım kiti yayımlandı. Senner Tuning olan Audi A5 için hem dış ve iç değişiklikler oluşan bir paket oluşturuldu. Senner Tuning 20 inç ASA GT1 hafif alaşımlar sırasında tekerlekler, ya mat siyah ve parlak gümüş bitmiş, ve yüksek performans lastikleri de tamamladı. Bu yolculukta yükseklik ayarlama askıya alınması için Bilstein B16 Pss10 bobin overs bir ayarlanır. Bir dört boru paslanmaz çelik egzoz sistemi kurulmuş ve iyi olan Audi A5 için kullanılan aerodinamik kiti ile uyuyor.

Porsche 911 GT2

Alman otomobil firması 9ff ayarlama, bu iki Turbo ayarları nedeniyle bu BT2 nicknaming onların bu Porsche 911 GT2 için paketi ayarlama kendi yayımlandı. Bu 850 HP ve 920 Nm tork ve at güç bir şaşırtıcı miktarda aldığı tüm değişimlerden sonra. Bu ayar ile, Switzer Performans eden birkaç gün önce, çünkü 9ff BT2 Porsche 911 GT2 suyun dışarı darbe olacak ve değişiklikler yeniden düşünmek gerekebilir ve Porsche 911 GT2 paketi yayımladı. Ile 0-100 km bu güç numaraları gidebilir / S şaşırtıcı 3,0 saniye ve 200 km / s sadece 8,7 saniye içinde ulaşmak mümkündür. Bu, ve 300 km / h 18,5 saniye içinde ulaştığı BT2 Porsche 911 GT2 386 km en hızlı / h veya 240 mil var!

Selasa, 23 Juni 2009

Hızlı Tuning

Porsche'den Hızlı - TUNİNG 35

Mercedes-Benz Sprinter

Dış Modifiye: ön tampon,arka tampon,ön panjur,yan aynalar,ön cam fosfor,kaput üstü,jant kapağı,parklar ve yan lambaleti,arka stop boyaması boyaması,4adet sis lambası İç Modifiye: tavan,koridorve kapı basamağında mavi led,sony vcd li teyp,4adet pioneer kabin,2bas,2anfi Güvenlik Modifiye: alarm sistemi Motor Modifiye: 150 beygir Şanzıman Modifiye: 5ileri Fren Modifiye: abs,asr Direksiyon Modifiye: hidrolik Extra Not: bursanın hayaleti

Hidrolik yağ soğutucu oil

aluminyum yağ soğutucu oil cooler yağ radyatör intercooler after cooler imalatı istenilen ölçülerde hidrlik yağ soğutucu imalatı ve ayrıca beton pompası transmikser yağ soğutucuları imalatı yapılmaktadır ankara ostimda BAŞKENT KAYNAK LTD. ÜRETİLMEKTEDİR ankara kaynak sitesinden bulabilrisiniz..

Ford Mustang GT

Eğer herhangi bir Chip Foose araba gördüm önce, sonra bu 2010 Ford Mustang GT de uzak gibi olağanüstü olacaktır veren biliyorum çalışır. Bu özel Spike TV Muscle Car bir bölümü üzerinde Ford Mustang GT inşa vermeden olacak ve kazanmak için bir şans var! Basitçe PowerBlockTV.com at kazanmak için girin. Chip Foose araba onun doğal yetenek için ayarlama bilinir, ve o bitiyor tüm projeleri ile başyapıtlarından oluşturur. Bunun için de en iyi sonrası parça kullanılan yapı ve Ekim ayına kadar haftada bir kez bir giriş 12. göndererek bu araç kazanmak için girebilirsiniz.

Sportscars Ferrari F430 Calavera


Yeni Ferrari F430 Calavera araba Novitec Rosso ve tasarım şirketi Benzersiz Sportscars uzmanları ayarlama ile çıkacak yılın sonunda. Yeni tasarım ile birlikte Knud Tiroch tarafından önceden Car Tuning David Coulthard, ZZ Top ve Arnold Schwarzenegger gibi büyük isimler tarafından tutulmuş bir özel airbrush boya planı olacaktır.

porsche araba resmi


Rusça araba ayarlama firma Durumu Tasarım, bu Porsche Cayenne kendi sürümünü yayımladı ve Mansory Chopster gibi araçlar için bir tepki olarak. Şirket, Moskova dışında göre, Rusya, gerçekten bu Porsche Cayenne için orijinal bir gövde kiti oluşturduk.

Rover sport araba resmi


Bu Range Rover Sport ululamak Londra tarafından İngiltere lüks araç en son iş şirket ayarlama olduğunu. Seçme araçlar benzer firmanın Proje Kahn ayarlama, ululamak Londra uzmanlaşmış gerek dış ve performans değişiklikleri ve lüks modeller egzotik.

Siyah Ferrari Resmi


Son Edo Competition gelen iki kişilik Ferrari California Örümcek üzerindeki iş hakkında en son araç haber ayarlama oldu. Bu Ferrari California Örümcek ve Ferrari 599 GTB, 612 Scaglietti arasındaki karışık ve 430 olduğunu. Bu Paris Motor Show geçtiğimiz Ekim, ancak şu anda mevcuttur, ve geri çekilebilir alüminyum üst etkileyici gelmektedir.

Audi S8 V10


Almanya Araç ayarlama firması, Mariani son bir güç ve Audi S8 V10 için aerodinamik paketi yayımlandı. The V10 Audi S8 motoru 501 kW, basit bir değişiklik için 51 HP lik bir artış için 450 HP toplam çıkış artırdığını ayarlama. Ayrıca Mariani Audi S8 V10 55-60 mm, ve düşürdü gelir olarak bu günlük tahrik olabilir araba gibi görünmüyor görebilirsiniz.

Nissan GT-R

Tüm yeni Abflug Nissan GT-R Japon otomobil gelen şirket Abflug ayarlama son aerodinamik paketi aldı. Birçok performans ve dış tasarım kitleri zaten Nissan GT-R için mevcut bulunmaktadır. Abflug, yan, karbon elyaf arka kanadı ve tampon bir ekli diffuser ile etek, yeni bir ön dudak Spoyleri içeren bir özel oluşturmak için kendi beğenilerine kullanılır.

Mercedes Benz R-Class


Bir son araçlar ve Wald Uluslararası Karadeniz bizon toplama katılmak için Mercedes Benz R-Class araç uzmanlar ayar seçin. Wald Uluslararası at Japonca tuner Mercedes Benz R-Class, bir saldırgan görünüm vermek için bir stil paketi oluşturduk

Tuning Ferrari F430


Ferrari F430 gelen iyi Japonca şirket ASI Tuning biliyorum değişiklikler ayar almak için en son araba. Bu satırı üst Ferrari F430 için tüm özel gövde kiti yayımlanan başlarında bugün. Özelleştirmeleri ve yeni satır, yan, kuru karbon arka kanat ve arka tampon etek yeni bir ön tampon içerir.

Kamis, 04 Juni 2009

BMW 5 Serisi Araba Video

Yeni BMW 5 Serisi Prototip Polisler Tarafından Çevrildi
Yeni BMW 5 Serisi Prototip Polisler Tarafından Çevrildi
Eklenme Tarihi: 01 Haziran 2009
Kategori: Test Sürüşleri

Oy vermek için üye girişi yapınız
Etiketler: Yeni BMW 5 Serisi Prototip Polisler Tarafından Çevrildi
YorumlarYorum Ekle
Bu videoya henüz yorum eklenmemiştir. İlk yorum ekleyen siz olun.

KATEGORİLER
Anasayfa | İletişim
Burnouts
Donut
Drag
Drift
Dyno
Egzoz & Alev
F1
Fuar&Org.
Kaza
Motosiklet
Otoban
Pist
Ralli
Reklam
Rolling
Serbest
Test Sürüşleri

Mercedes-Benz A Serisi

Mercedes-Benz A Serisi

Araba Resimleri, özgür ansiklopedi

(Mercedes-Benz A-Class sayfasından yönlendirildi)
Git ve: kullan, ara
Car Tuning Otomobil Modeli
Üretici marka: Mercedes-Benz
Model Adı: A-Serisi
Üretim yılı: 1997-günümüze
Karoseri: Hatchback
Motor tipi: Benzinli, 1.5 95 hp
1.7 116 hp
2.0 Turbo 193 hp
Dizel, 2.0 CDI 82 hp
2.0 CDI 109 hp
2.0 CDI 140 hp
Şanzıman: 5 ileri düz vites
6 ileri düz vites
ST otomatik vites


Mercedes-Benz A-Sınıfı, Mercedes-Benz'in 1997'den beri ürettiği küçük sınıftaki otomobilidir. Mercedes-Benz otomobillerinde arkadan itişi uygularken bu modelde ilk kez önden çekiş sistemini uyguladı. İsveç'te yapılan bir testte takla attığı için ESP sistemi sunulmaya başlanlıdı. ESP ile güvenlik eksikliği bitirildi. 2004'ün sonunda ikinci nesiline kavuştu.

Konu başlıkları


  • 1 1. Nesil (1997-2004)
    • 1.1 Motorlar
    • 1.2 Şanzımanlar
  • 2 2. Nesil (2004-günümüze)
    • 2.1 Motorlar
    • 2.2 Şanzımanlar
  • 3 Dış bağlantılar

1. Nesil (1997-2004)

Motorlar

Benzinli

  • 1.4 80 hp
  • 1.6 100 hp
  • 1.9 124 hp
  • 2.1 Evolution 138 hp

Dizel

  • 1.7 CDI 74 hp
  • 1.7 CDI 58 hp
  • 1.7 CDI 89 hp
  • 1.7 CDI 94 hp

Şanzımanlar

  • 5 ileri düz vites
  • 6 ileri düz vites
  • ST otomatik vites

Mercedes-Benz A 140 (W168)

2. Nesil (2004-günümüze)


Mercedes-Benz A160 CDI (W169)

Motorlar

Benzinli

  • 1.5 95 hp
  • 1.7 116 hp
  • 2.0 Turbo 193 hp

Dizel

  • 2.0 CDI 82 hp
  • 2.0 CDI 109 hp
  • 2.0 CDI 140 hp

Şanzımanlar

  • 5 ileri düz vites
  • 6 ileri düz vites
  • ST otomatik vites

Audi A5 Abt Resmi

















Abt Sportsline son kendi AS5 Audi A5 Cabrio modeli yayımlanan ve bazı benzersiz özellikleri ile seçkin bir görünüm verdi. Bunların genel müdürü Hans-Jürgen Abt yaratıcı olarak inşa ve araç bu yüzden mi bir gerçek karakteri yakalamak istedi sadece. Yeni Abt ön yeni bir ön tampon ve yan birlikte yüklenen ızgara etek. Özel bir arka tampon ve dört boru egzoz sistemi yerleştirmek için, BR alaşım jantlar ya 19 veya 20 inç kullanılabilir gelir eklenir görünüyor dış tamamlayan monte oldu. Ancak, Abt Bu AS5 Audi A5 Cabrio ile durdurmak didn't bir spor araba daha fazla performans değişiklikler yapıldı yapmak.