Rabu, 29 April 2009

Spor Siyah Mercedes S-Class


















Wald Uluslararası ilk dış yeni Mercedes S için kiti ayarlama Sınıf indirdik. Sadece inanılmaz Şirket iyi olduğu dış değişiklik için herhangi bir araç ve bu oluşturduğunuz bu Mercedes gelmektedir. Yeni gövde kiti ön ve arka tamponlar kimden, yeni yüzü ve yeni spoiler etek yapılır. Araç tamamen siyah ve i herkesin sevgi düşünüyorum de boyalı olduğunu. Bu araç 20 "veya 22" Wald Rims da siyah ve oluşturduğunuz bir extrodinary görsel efekt ile boyanmış için tercih edebilirsiniz. Ama sadece dış modifikasyonlar kaldığı durumlar değil. Bu otomobilin iç nereye onlar karbon elyaf elemanları, bir spor ve araba bakmak sportier yapmak tekerlek ve diğer elemanları direksiyon bir çok yüklü çalıştık. Performans değişiklikleri gelince, onlar daha iyi idare ve küçük değişiklikler ve otomobilin suspensions ve fren sistemi yaptığınız için çalıştı. Eğer otomobilinizin kod adı: "Siyah bizon" için iyi bilmiyorum, ama gerçekten herkesin seveceksiniz eminim.

Mercedes G-Class





















Bu G sevmiyorum insanlar-Class Mercedes gelen bir sürü vardır. Ne zaman ona arıyorsanız, o lüks alamadım araç tasarımı antika görünüyor ve bütün köşeleri yok bir G-Sınıfı etkilendim olacağını düşünüyorum diğer Mercedes otomobil, kimden hissediyorum. Bu nedenle Sanat Ayar gelen çocuklar bu arabayı değiştirmeye çalıştı's. Onlar yeni bir bak, bir sportier görünümü vermek istedi ve bu performanslarını artırmak için. Bunlar Mercedes G55K ve G55 değiştirmek için kullanılacak bir özel ayar kiti A55K adı oluşturduk. Motor gücünü şimdi daha büyük ve aynı zamanda bu otomobilin maksimum hızı yeniden yazılmasını ettik. Dış modifikasyonlar için olduğu gibi, bu araba eski görünümünü geliştirmek için çalıştı ve araç gövdesi kiti yeni unsurlar getirdi. Rağmen otomobilin şekli hala önce, şimdi o lüks hissediyorum alırsınız gibi. Ön tampon daha büyük ve daha geniş, yeni jantlar, yan etekler ve diğer değişiklikler yapılmış ve bir hisse senedi G55 bir fotoğraf göreceksiniz ve bu kuşkusuz farklılıklar bir çok göreceksiniz.

Mercedes CLS55 PKG5



















Renntech her zaman maksimum bir otomobilin performans ayarlamak için çalışır ayarlama şirketidir. Şimdi bir Mercedes CLS55 değiştirme başladı ve özel bir ayar kiti PK65 adlı oluşturduk. Bu ayar kiti yeni bir Intercooler ve yumuşak ECU gibi performans bileşenlerinin çok / TCU hangi araç maksimum tork geliştirmek ve aynı zamanda yakıt ekonomisi ile yardımcı olacak vardır. Renntech uzman her zaman size hızlı bir araç için en iyi değişiklik yapabileceğini kabul ve Intercooler değiştirmektir. Bu özel bölümü yaklaşık 10 derece C ile motorunun sıcaklığı azaltır ve bu da motor geri gelir zamanı azaltır bu sadece 20 saniye 2 dakika normal ısıda.

Ümit Köse Car--TuNinG.BloGSpoT.CoM Sahibi



En Sağdaki :)



Ümit Köse ,Eylül 29 2010 Günü  Güncellendi





Konu Yılbaşı günü yenilenmiştir.Yeni resimlerle burdayız hizmet vermekteyiz sitemizin dördüncü yılını kutlamaktayız.
Car--Tuning.BlogSpot.CoM 4 YIldan beri modifiyeli araba resimleri konusunda hizmet vermektedir.

Her Türlü Bilgi İçin İletişim
MyRize@Hotmail.CoM
Ümit Köse




Mercedes ML 420 CDI

















ML Class from Mercedes means luxurious 4×4. A lot of car tuning companies wanted to modify this car and only few companies managed to improve the car’s look. Kicherer decided to take their chances and started to make a lot of modifications to a Mercedes ML 420 CDI. Initially the engine could develop 306 HP and a maximum torque of 700 Nm but after the guys from Kicherer modified the engine cooling unit system the engine’s performances were boosted to 360 HP and 900 Nm. With these new performance upgrades this Mercedes, named 42 ICE by the tuners, could accelerate from 0 to 100 km/h in just 6.1 seconds and could reach a maximum speed of over 280 km/h.

Mercedes CL65 AMG modifiye















Vath bir Almanca Almanya tuner arasında büyük bir itibar ile şirket ayar olduğunu. En son projesi, bir Mercedes CL65 AMG hangi güç ve biraz değiştirilmiş benzeri bir artırma alınır. Onlar yeni bir motor bu 612 HP 718 HP her Mercedes CL65 equips ve 6L V12 motor yükseltir kiti ayarlama monte ettik. Beri hemen hemen tüm Mercedes otomobil bir hız sınırı varsa, Vath gelen çocuklar ve bu sınırı iptal Bu CL65 / S. 340 km en hızlı ulaşabilirsiniz Bu yeni motor kiti gerçekten çok hızlı ve kullanımı da sistem de frenler yükseltmek zorunda kaldı bu araba yapar. Bu yüksek performanslı karbon elyaf unsurlar ve yer için araç düşürür yeni bir süspansiyon kiti ile fren sistemi monte ettik.

Mercedes McLaren SLR 772 sürüm




















Yaklaşık 15 yıl önce, McLaren F1, dünyanın en iyi araç ve insanlar bunu size bir şey daha iyi yapamam inanılan bir sürü ilan edildi. Ancak yıllar sonra "Gümüş ok" - olarak McLaren Formula 1 denir - ve Mercedes ile dünya başlklarn bir çift kazanmak için bu gerçekten spor arabalar ve yarış yaratmak iyiysen kanıtlayanlar yönetilen geçmişlerdir. Yıl önce bir çift, yeni bir adım atmak ve yeniden büyük bir spor araba oluşturmak ve bu nasıl Mercedes SLR McLaren oluşturulan bir karar verdik. Araç bir üstün tasarım ve performansları ile size bir sürüş ettiğiniz ürpermek yapmak inanılmaz olduğunu. Fiyat gerçekten bizim için çok, ama pahalı olabilir size Mercedes SLR sürüş olduğunuz duygularını olur paha vardır.

Mercedes S65, SL65 Modifiye


















Mercedes S65 Kesinlikle bize büyük bir hayal araba ve bir tane olması memnuniyet duyarım, ama ... orada bu araç yeteri kadar büyük olduğunu ve bunu geliştirmek için çalışıyoruz inanmıyorum bazı insanlar vardır ve hassas bir ayar 'nin performansları. RENNTech gelen çocuklar 500 HP Mercedes için bu yeterli değildir ve bu aracın performansları geliştirmek istediğini sanıyordum. Onlar ve V12 motoru değiştirilmiş sonra birkaç gün sonra motor 695 HP ve 895 Nm bir maksimum tork yazılabilirdi. Bu performans ayarlama kiti "sahne 3" olarak adlandırılır ve geliştirilmiş motoru otomobilinizin motoru "" kısa bir yarış sonra soğuk olacak birim soğutma kullanır.

Mercedes S65, SL65, CL65 AMG Tuning


Porsche Carrera GT



















Bir yenilemek tamamlamak geçiyor, bu Porsche Carrera GT Avusturya araç şirket Koenigseder ayarlama ile değiştirilmiştir. The Devil, Alman tuner bu Carrera yeni bir gövde kiti ile güzel bir agresif bir görünüm vermek mümkün olsa Nicknaming. Burada gördüğünüz kiti kapağı ve bu Porsche dönüştürmek tamamen benzersiz gövde kiti, yeni tamponlar ile hava intakes çatı gelen dört ve bitiş ile başlıyor. Yine de bir Porsche Carrera GT tüm makyaj altında olduğunu ve hala örtünün altına performansı numaralarını tutar. Ancak, dış tüm Yüklenenler bakarsanız, ucuz gelir gelmez Koenigseder bu kiti söyleyebilirim, biz sizin için fiyatlar var.

Ferrari F430 Resmi

















Japonca araba ayarlama şirket Fabulous genellikle JDM pazarda lüks sedans özelleştirdiğinde Ancak bu egzotik Ferrari F430 Bu süre ile gitti ve bu müthiş bir iş yaptığını söylemek istiyorum. Onlarla, vücut takımları, büyük çaplı tekerlekleri gibi dış stil değiştirmek araçları, çoğu ve hidrolik süspansiyon da dahil olmak üzere özel bir. Burada gördüğünüz kiti lif oluşuyor ve karbon elyaf takviyeli parça yüklü ve herhangi bir Ferrari F430'04 ve kullanılabilir. Bu, yan, ve ayrıca özel monte egzoz port diffuser altında yüklü ile yeni bir arka kanat eteklerindeki Spoyleri eklenen yeni bir ön tampon içerir.

Selasa, 28 April 2009

Toyota Venza Sokak Resim


















Bu Toyota SportLux Venza Street Image bir fabrika modeli ayarlı olarak sunulan şekilde dizayn edilmiştir. Araç radyo Avrupa tuner esinlenerek ve bir ince ve agresif gövde kiti oluşturmak için çalıştı. Onlar, altı parça dudak kiti, bir arka ve entegre bir kukuleta kepçe Spoyleri tarama yüklü özel bir kafes yaptı. Bu SportLux Venza bir çok modifiye parçaları ve Toyota Yarış Geliştirme bir süperkompresör kiti ile güç önemli bir arttı. Araç yüksekliği ayarlanabilir süspansiyon ve Krom Konyak 24 "jantlar Toyo Proxy ile 4 yüksek performans lastikleri donanımlı vardır.

Toyota Aygo Resmi

Toyota Aygo Allah uzun ömür versin



















Biz genellikle iyi araba tuner bilinen ancak Banzai Japonca bir dergi, bir ayarlama şirket değil araba olarak gözden geçirin. Onlar Mar bir Toyota Aygo GB den alınan ve bu Glasgow birini kazandığı bir ödülü olarak sunmak için çok fazla bu araç değiştirmeye çalıştı. The Banzai Toyota Aygo hangi değişiklikleri bir sürü alınan küçük bir 1.0L motoru var. Allah uzun ömür versin gelen çocuklar o kadar 138 HP için güç alır ve aynı zamanda araç ağırlığı çok düşük bir süperkompresör yüklü. Şimdi bu küçük araç ve inanılmaz kullanım vardır 100 km 0 bir roket / S. gibi hızlandırmak olabilir Araç aynı zamanda bir gövde kiti Toyota Motorsport bir güzel siyah ve kırmızı kombinasyonu vardır yapılan aldı.

Otomobil Ford Mustang Toyota

















Biz zamanında stilleri ayarlama, ancak deli araba çok gördüm en yeni proje Ride Otomobil ile Birleşik Krallık yapılan en aşırı değişiklikler arasında yer alıyor. Otomobilin tasarım Eleanor, bir Shelby GT500 filmi "60 Saniyede Gone tarafından" ama ilham kaynağı oldu garip kısmı şu anda gelir: Araç değiştirilmiş Mustafa değil, bir Toyota MR2 tabanlıdır. Ride Otomobil gelen çocuklar, yeni yüzü, kapı sills ve derileri, yeni ışıklar ve bağlı ve arka pencere louvers bir harika ayarlamak etek yeni bir ön ve arka gövde bölümü oluşan etkileyici bir karbon elyaf bodykit yaptı. Ayrıca tekerlek ve lastikler, yeni süspansiyon, frenler ve geliştirilmiş bir egzoz sistemi yeni bir dizi gibi seçenekler çok çeşitli sunar.

Uluslararası Toyota Bilgi

















Wald Uluslararası Japonya en son nesil Toyota Land Cruiser için bir stil kiti yayımladı. Bu stil kiti Karadeniz bizon çünkü offroader ve "büyük jantlar 24 veya 26 ile büyük ve saldırgan bakın alınan bir çift unsurlar daha araç uzun gövde kiti uzatmak denir. The stylish kiti yeniden oluşur-ön tampon tasarlanmış, yeni yönü araç, entegre diffuser ve küçük bir çatı kanat ile arka önlük ve arka tarafı ile araç için şık bir dokunuş eklemek için ön tarafında bağlanmak etek. The Land Cruiser en büyük alaşım jantlar büyük kısa ve kalın lastik olarak tamamladı ve bu Wald Uluslararası bir kaç ayarlama şirketlerin bu büyük Land Cruiser için bir kit geliştirmek için çalıştı olmuştur.

Araç ses Sistemi Resimleri



















Herkes müzik sever ve ona bir harika modifiye araç sürüş ettiğiniz dinlemek için güzel. Eğer araç elbette bazı başlarını açmak için doğru ürün almak için araç ses ve herkesin etkilemek olabilir. Eğer hala nerede bu site gerçekten yararlı kanıtlamak bir büyük ses sistemi bulmak için en iyi yerdir bilmiyorum. Ve fiyatları oldukça makul olan her şey Oto Hi Fi için ayarlama gerekli bulabilirsiniz. Bul kaliteli adaptör ve diğer cihazlarla bir disko halinde araç çevirmek için ihtiyaç duyulan. Ses Ayar muhtemelen her modifiye araba için Son dokunuş ve eğer doğru yapmak, herkese otomobil keyfine varacaksınız.

Honda Civic veya BMW


















Çünkü bir gibi görünüyor Ne zaman it'sa BMW 5 Serisi kesinlikle söylemek olacak bu araç görürsünüz. Araç gövdesi kiti aynı bir BMW, otomobilin tutum aynı ancak "olarak kesinlikle bu bir BMW olduğundan emin misiniz? Bu, bir düzenli değil doğru. Sahip yüksek pearlescent renk Bu, büyük jantlar ve ayarlama fantezi ama, eğer gerçekten karışık olacak örtünün açık olacaktır. Araç ve 4 silindirli motor vardır yazar "Honda". Eğer iç bakmak olacaktır, bu da Honda gelen unsurları bir çift var. Ve şimdi, bir gizem çözüldü ettik. Bu bir Honda Civic bir BMW olarak bakmak için yüksek olduğunu bu tarafından sahibi ayarlı ise, dışarıdan bir 5 serisi BMW sahip tüm unsurları ile.

Popüler Honda Civic Değişiklikler


















ilk kuşağın o Honda Civic Type R (özellikle modeller) ya da araç değiştirerek ilgilenen arasında tercih vardır. Temel performans kitleri itibaren, Honda Civic Type-R kabul edebilir vücut kitleri tamamlamak için otomotiv değişiklik herhangi bir türü sadece.
Ve Honda Type R En popüler değişiklikler vücut değişiklikler vardır. Ve krom jantlar için popüler Karbon Elyaf Hood, arabanın dış değiştirmeyle Gönderen nasıl Toplumsal sahibi kendi gurur göstermek için en iyi yoldur. Bir başka popüler modifikasyonu bir arka Spoyleri kanadı eklenmesi olduğunu.
Bildiğim kadarıyla iç değişiklikler git, belki de en popüler ses sistemini yükseltmektir. Bir başka popüler iç değişiklik varsayılan daha şık ve rahat alternatifler Koltuk yarış değiştirmektedir.

Mugen Honda Insight

















Toyota gelen minik melez herhangi bir görünüş ortadan kaldırmak için ve araç tasarımı değiştirildi ve sportif Insight oluşturmak için kendi performansları tweaked karar Yeni Honda Insight elemanlarının bu küçük Toyota Prius ve mugen gibi yapmak çok şey vardır. MUGEN gelen tasarımcıları bu araç gerçekten ve hiç kimsenin bu Honda aslında melez bir düşünüyorum da agresif hale getiren bir aerodinamik gövde kiti yaptı. Onlar visors, entegre difuser ve yeni bir arka kanat ile arka Spoyleri etek havalandırılan bir yeni ön ızgara ve ön Spoyleri dudak, sis kuzuların, geniş yan skits, yüklü. Araç tasarımı 15 "veya 16 bir dizi" alüminyum XJ veya NR 8 ile tamamlanır tekerlekleri konuştu. MUGEN iddiaları yeni gövde kiti bu kiti zaman aerodinamik yargıç gelince mükemmel o kadar sıfır asansör oluşturur.

Senin, 27 April 2009

Ferrari F430

















Japonca araba ayarlama şirket Fabulous genellikle JDM pazarda lüks sedans özelleştirdiğinde Ancak bu egzotik Ferrari F430 Bu süre ile gitti ve bu müthiş bir iş yaptığını söylemek istiyorum. Onlarla, vücut takımları, büyük çaplı tekerlekleri gibi dış stil değiştirmek araçları, çoğu ve hidrolik süspansiyon da dahil olmak üzere özel bir. Burada gördüğünüz kiti lif oluşuyor ve karbon elyaf takviyeli parça yüklü ve herhangi bir Ferrari F430'04 ve kullanılabilir. Bu, yan, ve ayrıca özel monte egzoz port diffuser altında yüklü ile yeni bir arka kanat eteklerindeki Spoyleri eklenen yeni bir ön tampon içerir.

Volkswagen Sport Resim



















Almanca ayarlama şirketi B & B VW ve Audi yaratmakta ve bu yakın zamanda sportif Cabriolet Volkswagen Eos için Turbo paketleri yayımladı. Paketlerin ve dört farklı güç seviyeleri (360, 400, 450 ve 500hp mevcuttur!) Bazı değişiklikler içeren yapılacak; büyük intercooled Turbo, yeni silindir kafası ile gereken 500hp işareti ulaşmak için bu araç için büyük beygir gücü kazanır özelliği sıkıştırma trimmed, yüksek güç injectors, ve daha hassas bir yakıt pompası. Küçük değişiklikler dört ve daha kaliteli contalar dahil özel bir ince çizgi oilcooler sıcaklık sabit tutmak için. Bu 500hp düzeyinde tüm bu Değişiklikler ile, B & B Volkswagen Eos / S. 4.2 saniyede 0-100 km çalışabiliyor oldu

Mercedes Wheelsandmore Resmi


















Wheelsandmore tekrar gelmez! Bu kez Alman şirket bağladım Mercedes-Benz CL 45 ve kanıtladı bu bir iş en iyi özel tekerlek şirketler arasında yer alıyor. Ama onlar sadece, bu araç bir sonraki seviyeye ayarlama aldı durdurmak vermedi. Bu Mercedes CL 45 gücü en sportif sürücüler için çok daha az olduğunu. Yani Wheelsandmore bu spor araba için bir ayar paketi oluşturmaya karar verdi. V-max ile kendilerinin kadar 450 hp için £ 575 at performans kazancı elde etmek için-tork ve m başardık. 100cells spor katalizörlerin, 4 ile özel bir egzoz sistemi-in-1 değişik ve vana sonuna ipuçlarını bir ECU güncelleme ile birlikte arka susturucu kontrollü güç bu artış sorumludur. Kendi LowMaXX elektronik ile arabanın görünümünü ve süspansiyon ayarı modülü olmaktadır düşürülmesi gibi sportif olarak güç yükseltme ve tekerlek.

Arden Jaguar AJ 21
















Arden sadece en son ayarlama proje: Jaguar XF AJ 21 açığa çıkardı. Alman tuner yükseltmeleri ve dört motor türleri birçok geliyor. En küçük bir 2.7L V7 ve güçlü bir bir 4.2L V8 fazla 500 HP geliştirmiş Supercharced olduğunu. Otomobilin dış hoş artık daha agresif görünmesini bazı karbon elyaf unsurlar ekleyerek görünüyor. Spor ipuçları bu araç ve bu 21 "Arden" Sportline "güzel bir şekilde otomobilin dış tam bir sportier özellikler eklemek egzoz. Araç lüks ve sportif bir şekilde görünüyor ve bu iç herkesin tadı uygun biçimde değiştirilirse birleştirir.

Mercedes SLR McLaren



















İnanılmaz tasarım, bize onların yeni "Arzu"unu getirir, ne kadar da en çok senden muhtemelen, senin Mercedes SLR McLarenin için bu özel bakışı arzulamayacak idiyse. Sayıların, etkileyici olmasına rağmen, o, inanılmaz tasarımın, onların ellerinde çok fazla zamanı olduğu gibi bakar, ve bu bakışla üste gitti.

Sport BMW 335i


















O dileme için bir şimdiden yıldızlarla ilgili kürsünün performansını artırmak için, RDSport, RS35 Biturbo'ya teklif eder. Senin, arabadan olduğun ilk izlenim, onunki daha aşağıdır
Yeni gelenek-valflı Bilstein'in bir şasi eşya dayanmasının daha saldırgan duruş nezaketi, kurumla yürür, daha sert baharlar ve anti-koruyucu destekler. Vasıta şimdi, 25 mmi ön ve 20mm'de daha aşağı katiyetle daha kararlı bir binişle arkada daha aşağı oturur.

Relux Mercedes Benz


















Alman araba ayarlama şirket lüksü, bize gizli bütün siyah bir bakışla luxuriuos Mercedes Benz S-sınıfı getirir. Şirketin, Almanya'dan olmasına rağmen, onların ürünleri, Dubai ve Asya'da daha popülerdir.Bu Mercedes S-sınıf için onlar, birkaç ilginç dış değişiklikle gitmeyi seçti. Önde gündüz vaktiyle yeni bir bozucu, ışıkların, eklediğini koşuyor mu, hangi kalıntılar bakış bölümünde şüpheli.

Porsche Cayenne Turbo


















Popüler Porsche araba ayarlama şirketi Gemballa geçenlerde, 750 GTS'in, Porsche arnavutbiberinden Turbo'yu temel aldığı onların yeni kasırgasını bıraktı. Onlar kesinlikle, üzerinde 27 yılla onların yapmasının, neyi sadece ayarlamayı geçirdiğini bilir.
Porsche'ninki. Bu proje olduğu için Gemballa, dış, iç, ve performans değişikliklerini ekleyerek bu arnavutbiberini tam pakete verdi. Kapüşonun altında o, kızdırıp işlenen pistonları kapsıyor olan birkaç geliştirmeyi aldı, aftermarket bağlayıcı milleri, yarış turbo kompresörleri, ve yeni bir intercooler, serinleten alanda bir yüzde 90 artışına izin veriyor.Bunlar, 5.0 litreye motorun kübik kapasitesinin olduğu arttırılan yükseltir, ve yeni yarış dik dalışları bir spor egzoz sistemine ek olarak, eklendi. 750 GTS Porsche arnavutbiberinin olduğu bütün o değişikliklerle kasırga, Turbo, 750 hp ve torkun, bir 4.3 saniyeyle 1,050 Nmi'ni üretir, 300 km h.in 0-100 km h ve en üst hızıdır

Switzer P700 Nissan












(SPI) Switzer performans yeniliği, Ohio'dan bir araba ayarlama şirketi, onların P700 paketinde ayrıntıları bıraktı, üzerinde 15 yılla yüksek ölçüde beklenen Nissan GT R., Avrupa'dan Japonya'ya bütün farklı ithal mallarını ayarlamayı geçirdiği için

MEC Design Mercedes Benz




















Avrupalı araba ayarlama şirket MEC tasarımı, müşteri için birkaç seçenekle Mercedes Benz S-sınıf için yeni bir vücut eşyasını bıraktı. Ön, gündüz vakti koşu ışıkları ve sis ışıklarıyla hava girişlerini doldurulmuş yapmayı seçmesi için müşteriye izin veren, veya basitçe ağla yakalayan bir iki-yüz ön dolu bardak bağlantısını aldı. Vasıtanın arkasına hareket etmek, senin, senin, resmedilen gördüğün bir arka yayıcısı veya bir spor uyarlama yayıcısının seçeneğin var. Paslanmaz çelik meydan egzoz sisteminin, her iki daha yayılmış seçenekle yerleştirildiği bir gelenek. Gelenek egzozuyla, sahip, maksimum sesi teslim eden 'Deprem' uyarlamasının seçeneği verilir, veya onlar, stok sesine yakın olan daha yumuşak bir uyarlamayı seçebilir.

Lumma Design BMW 3-Series



















Şirket Lumma tasarımını ayarlamak, araba şevkli kimselerini almanın, onların, çok popüler BMW, 3 dizi için bu paketi bıraktığı zaman nasıl heyecan verdiğini bilirdir. Sahip Horst Lumma şahsen, bütün arabaların, ayarladığına garanti verir, onun şirketi tarafından, en iyi ellerdedir, ve senin, senin değişikliklerinle tatmin edilecek olduğun. Bunun için özel, Lumma, 3 dizisini döndürmeyi kararlaştırdının olduğu bu ortalama BMW E92, ve güçlü M3 'e benzemek için onu yapmak. Ona başlamak, ön paravana, bileşik lif malzemesini kullanmak için tekrar tasarlandı, OEM standartlarını tutmak olurken; Onlar, orijinal M3 hava boruları ve yerleştirilen götürülen dönüş sinyallerini ekledi. Aynalar, onu bir yarış bakışına vermesi için karbon lif kasketlerini aldı, ve ön dolu bardağın, pencere kafesinde karbon lif ilaveleri değişkeni

Lamborghini Gallardo Bilgi

















Lamborghini’nin Paris fuarında dünya ile tanıştırdığı yeni konsepti Nera. Neranin Gallardo dan motor gücü olarak üstün yani 20 HP daha fazla olması. Nera da lamborghini lerde görmeye alıştığımız V dizilimli 90 derecelik 10 silindir görülüyor. 4961 cc motor hacmine sahip Nera tam 520 beygir güç üretiyor. Gallardo dan bir diğer artısı ise Audi den aldıkları navigasyon özelliğini lamborghini ilk defa Nera da kullanmış. Nera nın testlerine baktığımızda ise 0-100 km/h süresi 4 saniye ye iniyor. Buda lamborghini nin kendi rekorunu kırması demek. Aracı henüz birebir inceleme fırsatı bulamadık ama en yakın zamanda incelemek için can atıyoruz. Aracın şuanda Türkiyeye girişi yok tahmini olarak 2009 yılında aracın Türkiyeye girmesini bekliyoruz.

İlgili Alanlar:Lamborghini Araba, Lamborghini Resmi, Lamborghini

Subaru İmpreza RB320




















Subaru, 2001 yılında Subaru yu WRC ile rally şampiyonu yapan Richard Burns anısına subaru i çıkarıyor. 2005 yılında kanser den hayatını kaybeden ünlü subaru pilotu Richard Burns adına Subaru RB320 adında yeni subaru sunu dünya ile tanıştırdı. Subaru bu özel inde diğer araçlarından farklı olarak yol tutuşuna çok fazla önem vermiş. Ön tarafından 30mm arka tarafından 10 mm araç alçaltılmış ve viraj denge çubukları tekrar gözden geçirilmiş. Yol tutuşu maksimum seviyeye taşınmış. 18″ özel subaru cantları ile piyasaya çıkan subaru RB320 0-100 km/h yani 60 mil hızlanması 4.8 saniye, 0-160 km ye ulaşması ise 12.2 saniyede ulaşıyor. Lamborghini nin son çıkardıgı Nera nın 520 beygirinin 4 saniyede 100 km ye hızlanmasını düşünürsek büyük bi başarı 4.8 saniyede ulaşabilmesi. Umuyoruzki bu aracı da en kısa zamanda tam inceleme kısmında inceleyeceğiz. Herkesin birgün subaru sahibi olması dileği ile car--tuning.blogspot.com

Arabadaki Ses Sistemleri




















Tuning in vazgeçilmezi sound system ler in aslında kurulumu çok ta kolay değil. Gelişi güzel bağlanan 2 kolon ve mid tis takımı sizi hiç tatmin etmeyecek gözünüz hep başkalarının arabalarında olacak. Onun yerine düzgün bir şekilde kurulmuş ses sistemi ve net ses alımı ile çok daha başarılı desibel ve kalite elde edebilirsiniz. Bunun için öncelikle ses sistemlerinden bahsedelim.
Bass kolonu nedir? Arabalarda Bass Kolon Yerleşimi Nasıl Olmalıdır?




















Bass kolonun çalışma prensibi düşük frekans üreterek kalın sesler çıkarabilmesidir. Arkasındaki mıknatıs ve bobin sayesinde öndeki plastik bölgeyi ( kolon kalitesine göre bu madde değişkenlik gösterir ) titreterek havanın titremesini sağlar ve bass sesini oluşturur.

Bass kolonlar araçlarda özellikle bagaja yada arka camın altına takılırlar. Ancak günümüzdeki hırsızlardan dolayı bagajlar tercih edilmektedir. Bu tür kolonlardan kaliteli ses almak istiyorsanız birde amfi ye ihtiyacınız var demektir.


Tiss Kolonların Kullanımı ve Çalışma Prensibi;

Tiss kolonlar daha küçük frekansı yüksek olan mıknatıs önlerinde ince narin ama sağlam bir yapı bulundururlar. Bu alanda genellikle folyo tarzı madde kullanılır. Bu kolonlar çoğunlukla dinleyiciye yakın bölgelere yerleştirilmelidir.

Opel Astra Opc Resimleri



















2004 Yılı Paris fuarı ile tanışan Opel Astra Opc yeni nesil aracı fuar ve fuardan sonra büyük rağbet gördü ve opel astra opc 2005 yılında ülkemize girdi, bizde bu aracı incelemeye karar verdik.

Opel Astra Opc i altında birçok motor ve görüntü seçenekleri ile fuara geldi. Öncelikle opel astra opc nin dış tasarımından başlayalım. Tek kapılı ve 4 kapılı yani spor ve aile leri bulunuyor. Ön kaput boyuna göre normal uzunlukta ve avrupa araba olarak bildiğimiz öne doğru yatık kullanılmış. Bunun kullanılış sebebi sürücü tarafından ön kaputun görülmemesi ve sürüş esnasında gözü rahatsız etmemesidir. Ön kaputun hemen yanlarından ufak bir çizgi halinde hat otomobilin farlarına indirilmiş buda opel astra opc ön far bütünlüğünü sağlamış. Far yapısı olarak bmw far sisteminden esinlenerek mercekli farlar kullanılmış. Buda daha kaliteli gece görüşü sağlıyor. Önden baktığımızda iki far arasında aracın renginde bir hat atılmış üzerine de opel amblemi konulmuş. Aracın ön tarafını tamamen oval getirilmemiş hafif “ V “ ye benzer bir görünüm elde edilmiş. Ayrıca farların altına yine bmw m-technic tamponlardan esinlenilen tampon ilave edilmiş. Bu tamponun yapısında esnek ğlastik kullanışmış. Buda hem üretimde hem de kaza anındaki maliyeti düşürmüş. Ufak çaplı kazalarda ise çarpılan yerin geri atması ve maddi zararı ortadan kaldırması ile başarılı bir tampon. Yine bu tampon içerisine yuvarlak sis farı ilave edilerek şık bir görünüm elde edilmiş.

Ses Sistemi JBL Resimleri


Resim Ekle


















Sizler için özel arşivimden JBL ses sistemi döşenmiş bir arabayı eklemek istiyorum. Araçta 3 adet 1600 watt jbl bass kolonu bulunmakta ve akü bitmesin diye de 3 adet tüp var. 3 ayrı jbl amfi kullanıan bu ses sisteminde bagaj dekoru direk göze hitap ediyor, muhteşem bir görüntü yaratıyor. Bu aracı fuarda görmüştüm gerçekten jbl kalitesi bir farklı çok dolgun tok bir ses veriyor, çok başarılı yapılmış bir ses sistemi.

İlgili Alanlar:Ses Sistemi Resmi, Ses Sistemi, JBL Resimleri,Ses Sistemi JBL

Peugeot 206 Modifiyeli Resimleri

Modifiyecilerin vazgeçemediği görünüş olarak son derece estetik olan bir 206 modifiyesi. İnceledeğimiz bu 206 modifiyesinde motoruna pek dokunulmamış tamamı ile görsel modifiye yapılmış. Peugeot 206 ya önden baktığımızda el yapımı polyster tampon gözümüze çarpıyor. El yapımı tamponu sayesinde sınıfında tek olmuş. Yere iyice oturtulan ön tamponu sayesinde yüksek hızlarda yüksek yol tutuş artışı sağlanmış. Aracın lastik seçiminde 205/40/17 Micheline performans lastikleri ön görülmüş 17” PS-X JANT bakır rengi jant ile şık görünüm elde edilmiş. Ön kapılarda kabartmalı el yapımı polyster kullanılmış arka kapılarda ise kabartmasız el yapımı polyster kullanılmış. Ön kapılarda kabartılan yerlere kolon yerleştirilerek modifiye edilmiş. Bagaj olduğu gibi iptal edilmiş ve el yapımı kabartmalı polyester kullanılmış ve ses modifiyesi için alanlar bırakılmış. Bagaj modifiyesinde kullanılan bu pollyster el yapımı sesi yalıtması ve zırıltı yapmaması ile çok kullanılan bir yöntemdir. peugeot 206 göğüs kısmıda pollyster kaplanmış ve fıstık yeşili boyanarak aracın dışı ile içinde bütünlük sağlanmış. Ön cam direklerinin de fıstık yeşili olması ile iç bütünlük sağlanmış. Peugeot 206 ya döşenen beyaz deri koltuk direk olarak göze hitap ediyor. Peugeot 206 ya honda type-r hava filtresi, apex marka yay sistemi, monreo süspansiyon sistemi takılmış. Farları orjinal bırakılmış ancak ledli stoplar ve angel far ilave edilmiş. Motor olarak ise koni spor hava filtresi turbo ve surcharger ilave edilmiş. Turbo ve Supercharger basıncından dolayı motorun patlamaması için gerekli yerlerinde sağlamlaştırılma çalışmaları yapılmış, Apart egzoz ile de modifiye tamamlanmış





















Ses sistemi olarak

Mid Bass : cadence 17cm 2 çift 1 çift cadence oval
Tweeter (Tiz) : cadence
Subwoofer : cadence 38cm 1600w
Teyp, CD/VCD/Mp3 Çalıcı : JVC EXAD 6” kendinden çıkabilen ekranlı
Anfi : JBL 75.4 sterio + JBL 601.1 mono
Equalizer : pe kendisinden
LCD Ekranlar : Extra JVC EXAD 7”

Kullanılmış. 206 test aşamasında görünüm olarak son derece şık olan ses sistemi de yeterli seviyede ses veriyor. Araç sahibi ile konuştuk ve en kısa zamanda dergilerde boy gösterecek 206 mızı sitemizde yayınlamamıza izin verdiği için teşekkür ederiz. İşte size anlata anlata bitiremediğimi modifiyeli peugeot 206 resimleri :





Ses Sistemi Resmi




















Tuning yada diger adiyla Modifiye denince akla ilk gelen motorda güç artirimi oluyor. Neredeyse motorun üretimiyle birlikte gelismeye baslayan modifiye islemi, günümüzde bir sektör haline geldi. Tabii boyutlari da çok genisledi. Artik standardin disinda otomobilin gücünü, yol tutus özelliklerin! ve görünümünü degistirmek amaciyla yapylan islemler modifiye olarak adlandiriliyor. Teknolojinin gelismesi, ürünlerin farkli zevklere göre tasarlanmasini sagladi. Bu degisimde motorsporlarinin da katkisi çok büyük. Öyle ki, kabin içindeki "süslemelerden" alüminyum görünümlü depo kapaklarina kadar tüm aksesuarlarin temelinde motorsporlari yatiyor. Dis görünümde jant-lastik, karoser kiti, farlar, far kaslari, son susturucular, aynalar ve hava kanallari otomobili farkli kilan ayrintilar. Bu aksesuarlardan bir bölümü, otomobilin sadece görünümüne degil, yol tutusuna da katki sagliyor. Kabindeyse direksiyon simidi, vites topuzu, konsol kaplamalari koltuklar ve renkli gösterge zeminleri yapilan degisiklikler arasinda yer aliyor.
Modifikasyonun temel amaci, gücü artirmak. Standarttan daha genis piston kullanmak ya da egzantrik milinin derecesini degistirmek, motora güç kazandirmanin en etkin yollari. Bunlari destekleyen diger islemler, elektronik beyin programinin gelistirilmesi ve hava emmeyle egzoz sisteminin modifikasyonu. Turbo takviyeli motorlarda bu islemlere ek olarak turbo valfinin basinç limitini artirmak, intercooler'i büyütmek ve pop-off supapi monte ederek güç artirilabiliyor.
Otomobilde teknik olarak vaDilan modifikasyon sadece gücü artirmayi degil, yol tutusu güçlendirmeyi ve frenaj kabiliyetini artirmayi da kapsiyor. Bu degisimler neredeyse bir zincir gibi birbirini takip ediyor, çünkü gücü artirilan otomobili yolda tutmak için birtakim teknik degisiklikler yapmak ve güvenli durabilmesini saglamak için fren sistemini güçlendirmek gerekiyor. Biri eksik oldugunda, kötü sonuçlanabilecek kazalarin yasanmasy her an mümkün. Bu nedenle modifiye islemini profesyonel kisilere birakmak en dogrusu. Dünyanyn en büyük modifiye firmalarinin Türkiye temsilcilikleri bu amaçla hizmet veriyor. Bu arada kullanilan parçalarin mutlaka belgeli ve trafikte kullanima uygun olduguna dikkat etmek gerekiyor.

Modifiyeli Ford Focus Araba Resmi

Antalyalı yakışıklı fuar arabası ford focus, kısa sürede Türkiye’nin gözde modifiyeli focus konumuna geldi. Modifiyecilerin vazgeçilmez aracı olan focusa bu sefer büyük sermayeler yatırılmış ancak Türkiyenin en güzel modifiyeli ford focus una aday gösterilmiştir. Şimdi size aracın üzerindekileri saymaya başlayayım. Süspansiyon sistemi olarak coilover yani yükselip alçalabilmesi manuel olarak ayarlanabilen sistem kullanılmış. Helezon yayları değiştirilmiş ve OMP marka kule gergisi ile savrulmanın önüne geçilmiş. Good Year ın V desenli 215 40 17 lastikleri kullanılmış, Bsa Cam 3300 17″ jant takılmış. Diskler ATE marka ile ve ATE fren balataları ile değiştirilmiş. Focus un menteşelerinin yönü değiştirilerek yukarı açılması sağlanmış, focus ön tampon, focus yan tampon ve focus arka tampon MS dizayn adlı şirket tarafından el ile tasarlanmış. Ekstra sis farı eklenmiş ve aracın farlarına aqua renkli ampul takılmış. Focus ön ızgara sökülüp spor tasarımını takmış. Yan ayna oalrak BMW e36 kasa M3 i aynaları kullanılmış, ısıtmalı oluşu görüş açısını katlanabilme özelliği görünümü şık kılmış. Ford Focus un anteni yerine kısa ve etkili bir anten takılmış. Focus un camları 3M derecesinde karartılmış. Kapı kolları ve benzin kapağına kadar el ile nikel tasarım yapılmış. Focus ön kaput uzatılmış ve arka tarafında plakalık iptal edilmiş ve amblem iptali uygulanmış. Ford Focus arka stopları ledli takılmış ve araçtaki arka silecek iptal edilmiş.

Modifiyeli Ford Focus un iç görünümüne gelirsek ; Öncelikle Evo nun Momo marka millenium direksiyonu takılmış, çakmağı bile foliatec çakmak ile değiştirilmiş, aracın pedallarıda king dragon set uygulanmış. Vites torbası ve topuzunda S Racing vites topuzu ve torbası takılmış.




















Aracın göğüs kısmı gövde renginde boyaya girmiş. Paspaslar alümimyum kullanılarak üzerlerine takıldığı mavi neonların yansımasını sağlamış ve şık göstermiş. Aracın göğüsünde ip şeklinde mavi neonlar döşenmiş. Focus koltukları Monza marka spor koltukları ile değiştirilmiş. Gösterge paneli komple Amerikadan ithal edilmiş ve Hella marka ferrari kornası ford focus a takılmış.

Müzik Sistemine bakacak olursak; Teyp olarak JVC markanın KD-SH 9101 Mp3 Wma Player i kullanılmış. 1 adet Jbl mid takımı ile 1 adet JBL 1201 BASS ve JBL amfi ile jbl ses bütünlüğü sağlanmış. Ancak bukadar modifiye yapılan bir araç için bu ses sistemini yetersiz bulduk.

Ford Focusa genel olarak bakacak olursak, sert yay ve ufak yanaklı cantlardan dolayı yolu çok hissediyorsunuz konfor kısmı neredeyse tamamı ile bitmiş gibi. Ancak görünüm olarak 10 numara modifiyeli araba olmuş. Ses sistemi de alıştığımız ses sistemlerinden biraz aşşağıda kalmış ancak motor modifiyesi çok sağlam ve extra dan focus a NOS takılmış. motora süpersarjer ilave edilmiş, kataletik konvektör iptal edilmiş, hava filtreleri özel olarak el ile yapılmış…

Araba Ses Sistemi Resmi


















En Güzel ses sistemi resimleri ses sistemi araba resmi

Minggu, 26 April 2009

ASTON MARTİN V8 VARGON - GÜZEL ARABA




















ASTON MARTİN V8 VARGON - GÜZEL ARABA

3D Araba Yeşil Araba




















En Güzel Resimleri Yeşil Araba 3D Araba Yeşil Araba

Dünyanın en pahalı 10 arabası otomobili

Dünyanın en pahalı 10 arabası otomobili Resimleri İlk 10 araba

Dünyanin En Pahali Arabalarini Bulabileceğiniz Kategorize Edilmiş Araba Resimleri Arşivi

1. Bugatti Veyron - $1,192,057

2. i Zonda Roadster F C12S 7.3, Clubsport - $667,321

3. SSC Ultimate Aero - $654,500

4. Leblanc Mirabeau - $645,084

5. Saleen S7 Twin-Turbo - $555,000

6. Koenigsegg CCR - $545,568

7. McLaren SLR - $452,750

8. Porsche Carrera GT - $440,000

9. Maybach 62 - $385,250

10. Maybach 57S - $367,000